OOTD: A DAY AT THE PARK

Vandaag heb ik voor jullie weer een outfitpost. Ik heb de smaak te pakken met outfit foto's maken. Inmiddels ben ik alweer 35 weken zwanger en kan het aftellen echt beginnen. Zo blij als ik weer mijn eigen kleding allemaal aan kan!
Afgelopen weekend was het nog heerlijk weer en scheen het zonnetje lekker. Tijd om er eventjes op uit te gaan. We gingen lekker lunchen hier in het dorp en ik kon zelfs zonder jas op het terras zitten. 
De baby beweegt nog erg veel zo leuk. Ik geniet nog maar eventjes van de trapjes want voor ik het weet is het voorbij. Ik ben dol op oversized truien ideaal nu met mijn dikke buik ik leef er ongeveer in. 
 Jas: Reverse | Trui: Zara | Jeans: H&M Mama | Oorbellen: Primark | Tas: Gucci | Laarzen: Sacha Shoes

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig