JO MALONE ENGLISH OAK & REDCURRANT PARFUM

 Vorige week was er op een avond 20% korting op alles bij Douglas. Ook op merken waar bijna nooit korting op is. Je snapt ik heb mijn slag geslagen! Want als ik één merk zou mogen kiezen qua parfum dan is het wel Jo Malone. De nieuwe aanwinst in mijn collectie is de English Oak & Redcurrant cologne. 

De geur kan zowel voor dames als heren, het is een unisex geur. Ik vind het echt een typische herfst/winter geur. Dit komt waarschijnlijk door de noot van geroosterde eik. Die komt het meest naar voren in de geur.
Het bos bij dageraad. De sappige bite van rode aalbes. De rasp van groene mandarijn. De versheid van roos, verzacht met witte muskes. Omhuld in geroosterd eik. English Oak & Redcurrant Cologne van Jo Malone is helder, omarmend en betoverend. 

Topnoot: Rode Aalbes
Een intens fruitige noot met een zurige, sappige, helderheid die een sprankelend contrast geeft aan de houtachtige eik in de geur. 
Hartnoot: Roos
Als het parfum opengaat, omhult deze weelderige bloem met haar pittige honingaccenten de geur met een weelderig textuur. 
Basisnoot: Geroosterd Eik
Een warme en ontroerende houtachtige noot die de verslavende kwaliteit aan geroosterd eik geeft. 
30 ML:  €55 
Te koop bij o.a. Ici Paris, Bijenkorf, Douglas en online.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig