AVEDA CHERRY ALMOND

Twee weken geleden was ik bij het Aveda event in Utrecht. Hier mochten we kennis maken met de nieuwe lijn bestaande uit een shampoo en conditioner. De nieuwe collectie genaamd Cherry Almond is vanaf nu verkrijgbaar. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel mee.
Over Aveda
Aveda is een merk wat heel groot is in Amerika en ook steeds bekender wordt in Nederland. Ze staan vooral bekend om hun haarproducten maar ze hebben ook make-up en huidverzorging. Ook hebben ze nog salons waar je verschillende behandelingen kunt ondergaan. In het kort gezegd is de missie van Aveda om te zorgen voor de wereld waar we in leven. Van de producten die ze maken, tot de manier waarop ze ook weer terug geven aan de maatschappij. Bij Aveda willen ze het juiste voorbeeld laten zien in  vooruitstrevendheid en verantwoordelijkheid op milieugebied, niet alleen in de wereld van schoonheid, maar in de hele wereld. Het is een diervriendelijk merk dat nooit op dierentest. 

De Cherry Almond collectie
Krijg je 'bounce' terug met Aveda's nieuwe 98% natuurlijke, siliconen vrije Cherry-Almond collectie. De Cherry Almond softening Shampoo en Conditioner maken het haar zacht, geven het een mooie glans en gewichtloze 'bounce'. De formule komt uit de natuur, met een mix van natuurlijke afgeleide kersenbloesem extract en zoete amandelolie. De geur is 100% van een natuurlijk afgeleide aroma die het haar een zoete, sappige bloemen geur geeft.
De shampoo
Natuurlijk verkregen kersenbloesem en zoete amandelolie herstellen de zachtheid en glans van je haar. Het zorgt ervoor dat het heerlijk zacht aanvoelt en glanst als nooit tevoren. Zelfs na 1 keer wassen merkte ik al zoveel verschil. Het haar voelt gewichtloos aan. En heeft geen synthetische geur het voelt echt alsof je bij de kapper zit maar dan thuis. Zoet, sappig, bloemig pure-fume aroma met 38 bloemen en planten extracten zoals tonkaboon, gecertificeerde biologische sinaasappel en ylang ylang.
De conditioner
Gecertificeerde biologische kokosnootolie en kariteboter verzorgen het haar tot diep in de wortels voor een superieure gladheid en moeiteloos ontklitten. Formule met natuurlijk verkregen kersenbloesemextract en zoete amandelolie herstellen de zachtheid en glans van de wortels tot de puntjes, zodat haar heerlijk zacht aanvoelt en een gewichtloos volume heeft. Geeft het haar een zoet, sappig, bloemig pure-fume aroma met 38 bloemen en planten extracten zoals tonkaboon, gecertificeerde biologische sinaasappel en ylang ylang.

Beide producten zijn vrij van:
dierlijke bijproducten
siliconen
parabenen
ftalaten 
mineraalolie
gluten

De collectie is vanaf 30 september verkrijgbaar bij de Aveda verkooppunten, Aveda salons en online.
Cherry Almond Softening Shampoo €18,00
Cherry Almond Softening Conditioner €21,00


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig