HET KAMERTJE VAN MAEVE

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Dit keer niet zomaar een kamertje maar het kamertje van Maeve. Ze heeft onlangs een nieuwe, grotere kamer gekregen omdat baby broertje haar oude kamertje krijgt. Dit vond ik natuurlijk helemaal niet erg want nu kon ik twee kamertjes opnieuw gaan inrichten.
Het thema voor Maeve haar kamertje is een witte basis met roze en gouden accenten. Verder wilde ik een mooi behang als eye-catcher voor achter de commode. Als je de basis wit of rustig houdt kun je altijd de accessoires nog veranderen en dan heb je meteen een hele andere kamer. 
Maeve is bijna 2 maar slaapt nog in haar Ikea ledikantje want ik merk dat ze nog niet toe is aan een peuterbedje. Zeker nu baby broertje bijna komt laten we het eventjes zo. Anders kunnen we er s'nachts nog vaker uit. Het leuke hemeltje komt van Sostrene Grene ze hadden hem ook in het licht blauw. Deze prachtige dromenvanger kochten we afgelopen zomer op Ibiza dit in combinatie met de gouden sterren slinger van Lidor geeft net wat extra's aan het bedje.
De speelgoed kist achter haar bed gebruiken we momenteel voor het opbergen van extra luiers en luier doekjes en komt van de kringloop. Daar boven op staat een hele toffe mand met leuke pompons en een wit kussen met gouden stipjes beide van de Kwantum. De leuke slinger komt van de Hema en kostte maar een paar euro. Deze hebben ze ook in andere leuke kleurtjes. 
Zo blij ben ik met dit hoekje! Het plankje met de gouden dragers komt van de Karwei en maakte deze kale muur net wat specialer. Ik heb er mijn favoriete accessoires op staan zoals de naamblokken van Hip en Hout, het roze paardje komt van Ikea, de ananas en de spiegel zijn van Kwantum.
Deze leuke persoonlijke poster met de naam van je kindje, de geboorte datum en haar sterrenbeeld komt van de webshop Forest & Bear. 
Ik ben helemaal verliefd op dit kledingrekje. Hier hang ik outfitjes klaar of mijn favoriete items. Hij komt van de webshop Alette Kantini. 
Als laatste de eye-catcher muur met de commode. Toen Maeve voor het eerst de muur zag ging ze aan alle diertjes zitten en kon ze haar ogen niet geloven. Ik vind het heel tof dat dit net wat stoerder is en een mooie tegenhanger is voor de andere kant van de kamer. Wel komt het roze terug in het behang zodat het er goed bij past. De commode is een ladekast van Ikea met knopjes van de Xenos. Het mandje waar wel haar luiers, luierdoekjes en crème in bewaren komt van Action. De roze gordijnen zijn trouwens van de Leen Bakker. 

Wat vinden jullie van Maeve haar kamertje?

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig