CHARLOTTE TILBURY MEGA REVIEW

Een tijdje terug maakte ik voor het eerst kennis met het prachtige merk Charlotte Tilbury. Ik kocht een blush in de kleur Love is the drug. En was meteen verkocht. Vanaf dat moment wist ik, mijn Charlotte Tilbury stash zal groeien en groeien. Ik kreeg de kans om wat van hun nieuwe producten te proberen en dat liet ik me geen twee keer zeggen.  Vandaag heb ik voor jullie een mega review met daarin een poeder, concealer, oogschaduw palette en de blush. 
Charlotte Tilbury Cheek To Chic Blush
In mijn make-up collectie vind je op lipstick en oogschaduw palette na de meeste blushes. Ik ben echt een ''sucker'' voor blushes.  Een nieuwe blush die ik onlangs heb toegevoegd aan mijn collectie. Is deze 2 in 1 blush van Charlotte Tilbury. Het is de kleur 'Love Is The Drug' een mooie diep, koel roze kleur. Ze hebben ook nog vijf andere kleuren mocht deze kleur je niet zo aanspreken. De middelste roze kleur is echt mega gepigmenteerd dus die moet je heel lichtjes aanbrengen. Het idee is dat je eerst je kwast rond de buitenste cirkel van het product haalt en dit op de jukbeenderen aanbrengt voor een lichte glans. Vervolgens breng je de middelste kleur aan op de appeltjes van je wangen om ze te laten opvallen. Het geeft je wangen een natuurlijke glow.
Charlotte Tilbury Magic Away Liquid Concealer
De nieuwe Charlotte Tilbury collectie is uit met daarin een nieuwe concealer. Zo eentje met een spons applicator. Iets waar ik mega fan van ben! Ik gebruikte vroeger altijd de Maybelline eraser eye maar deze is jaren terug uit de collectie gehaald in Nederland. Ik kon dus niet wachten om deze versie van Charlotte Tilbury te proberen. 

Nou jongens en meiden ik kan jullie vertellen ik heb mijn nieuwe Holy Grail concealer gevonden! Ik vind hem zelfs nog fijner dan die van Maybelline. Hij laat mijn poriën verdwijnen en bedekt mijn wallen, roodheid en andere vlekjes. Hij dekt heel goed waardoor je hem ook zonder foundation zou kunnen dragen als je huid een goede dag heeft. De kleur 02 fair is een perfecte match met mijn huid. Hij zou ook nog eens waterproof zijn, dit heb ik nog niet geprobeerd want het is heerlijk weer geweest afgelopen dagen. Maar ik ben heel benieuwd of die een regenbui zou overleven. Wel blijft hij bij mij een hele dag zitten 12 uur.
Charlotte Tilbury Genius Magic Powder
Ook nieuw is deze losse poeder. Hiervan hebben ze 3 kleuren licht, medium en donker. Waarvan ik de kleur 01 fair heb dit is de lichtste kleur. Het is een licht reflecterende losse poeder dat mijn oneffenheden vervaagt en mijn foundation en concealer goed laat blijven zitten. De poeder helpt de huid te matteren, glad te maken en vermindert donkere schaduw onder je ogen. Als laatste bevat het ingrediënten die de glans bevorderen. 
Charlotte Tilbury Stars In Your Eyes Palette
Ik sluit af met dit prachtige Limited Edition oogschaduw palette. Deze bestaat uit 12 kleurtjes opgedeeld in 4 verschillende ooglooks. Zo is het extra makkelijk om een ooglook te kunnen maken. Zelf vind ik het ook leuk om de kleurtjes te mixen en matchen. Ik vind de kleuren heel goed uitzocht ze passen mooi bij elkaar maar je kunt ze ook individueel goed gebruiken. Wel brokkelde een aantal kleurtjes wat als je er met je kwast overheen ging. Dit kun je zo ook goed zien bij de swatches. De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, in combinatie met een oogschaduw primer bleef mijn ooglook de hele dag zitten zoals ik het in de ochtend had aangebracht. Dat gebeurd niet vaak!
Love Eyes
3 rozenkwarts geïnspireerde tinten, met zoete, zachtroze tinten om de steen van de onvoorwaardelijke liefde weer te geven. Deze look is perfect voor date night en bruiloften.
Power Eyes
3 gouden tinten voor een glinsterende en hypnotiserende ooglook. Wees een ster op kantoor met deze vergulde tinten.
Happy Eyes
3 zonverlichte barnsteenkleuren geïnspireerd op een van 's werelds meest begeerde schatten. Breng deze energieke kleuren aan op vakantie en in de avond voor prachtige, gekleurde ogen.
Confident Eyes
3 topaz-robijn geïnspireerde tinten die vuur, warmte en zuiverheid symboliseren om de drager de krachtige burgundy tinten te geven.
Conclusie
Ik ben heel erg verrast door de nieuwe producten van Charlotte Tilbury. Ik zou ze alle vier zeker aanraden. De concealer ga ik ook meteen opnieuw kopen als deze op is. Ook vind ik de kleuren selectie erg goed. Ik denk dat er voor iedereen wel een match te vinden is. Het oogschaduw palette lijkt me trouwens een erg mooi cadeau voor een beauty liefhebber tijdens de feestdagen. Ik kan niet wachten om nog meer producten van CT te gaan proberen!

Charlotte Tilbury Cheek To Chic Blush €39 
Charlotte Tilbury Magic Away Liquid Concealer €30
Charlotte Tilbury Genius Magic Powder €42 
Charlotte Tilbury Stars In Your Eyes Palette €75

Te koop bij Bijenkorf en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig