MAEVE 2 JAAR

Afgelopen zondag werd Maeve alweer 2 jaar. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Volgende week mag ze zelfs al naar de peuterspeelzaal. We vierden haar verjaardag voor vrienden en familie op zaterdag en ik laat jullie graag zien hoe de dag eruit zag.
We hadden natuurlijk al super veel geluk met het mooie weer. Waardoor we heel de middag lekker in de tuin hebben gezeten. We hadden het daar ook wat versierd met slingers en ballonnen hiervan heb ik helaas geen foto. Maar wel van ons mooie versierde feest tafel. 
Ik had binnen een tafel helemaal versierd en daar lekkere hapjes en cadeautjes opgezet. De bordjes, het tafelkleed, de bekertjes en servetten komen van Decoway,  de andere decoratie is van Hema en Sostrene Grene. We wilde vooral veel wit goud en roze. Verder doen pompons en ballonnen het natuurlijk altijd erg goed op een feestje. 
Als eerste deze prachtige verjaardagstaart. Deze had ik gewonnen met een witactie via Instagram Lucky me! Hij komt van Lilibelle Sweets en zag er niet alleen prachtig uit maar smaakte ook nog heerlijk. Zeker een aanrader ze maakt hele mooie dingen. 
 Maeve is verwend met hele mooie cadeautjes. En een aantal van jullie vroegen al om cadeau tips voor een kindje van 2 jaar. Ik sluit graag af met een lijstje met cadeautjes die Maeve heeft gehad en die een groot succes zijn.

- Duplo en dan vooral met diertjes
- Nijntje boekjes
- Pop met poppen buggy
- Spulletjes voor in haar speelgoed keuken
- Dikke kleurpotloden, tekenpapier en stickers
- Speelgoed trein

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig