RIMMEL MATCH PERFECTION

Rimmel Match Perfection heeft nu nog meer kleuren! Vind jouw perfecte match.
Rimmel Fix & Perfect Makeup Primer
Deze transparante gezicht primer maakt je huid glad en geeft het een gezonde glans. De primer verfijnd de huid, beschermt het en zorgt voor een heldere, gematteerde teint. De primer is voorzien van een formule met siliconen gel die de huid beschermt en oneffenheden verbergt. De poederbolletjes in de formule zorgen dat poriën  lijntjes en rimpels vervagen. Het resultaat is een egale matte finish. 
Rimmel Match Perfection Concealer
De Rimmel Perfection Concealer in de kleur 010 Porcelain is een perfecte match voor mijn huid. Het is een concealer die zich aanpast aan de kleur van je huid. Ook heel gemakkelijk aan te brengen door het kwastje. Met de Match Perfection Concealer van Rimmel heb je voortaan een concealer en highlighter in één. De concealer egaliseert en verlicht de huid rondom je ogen, terwijl het de huid laat ademen. Hierdoor worden wallen goed gecamoufleerd en krijg je een wakkere uitstraling. 

Voordelen
- Verkrijgbaar in 6 kleuren.
- Verhult tekenen van vermoeidheid onder de ogen.
- Zacht aan te brengen op de gevoelige huid onder de ogen.
Rimmel Match Perfection Foundation
De Rimmel Match Perfection foundation in de kleur 100 Ivory is een perfecte match voor mijn huid. De foundation zorgt voor onzichtbare dekking en een zichtbaar perfecte huid! De foundation is gemakkelijk te verdelen en blend met de kleur van jouw huidtoon voor een natuurlijke finish. Ik breng hem zelf graag aan met een beautyblender voor een natuurlijk resultaat. 
Met de Match Perfection Foundation van Rimmel London matched jouw foundation altijd perfect met je huidskleur. Ze hebben nu nog meer kleuren toegevoegd aan het assortiment. Met in totaal 22 kleuren zit er altijd een perfecte match voor je bij. Dankzij de unieke formule geeft de foundation je een onzichtbare dekking voor een zichtbaar flawless en fris uitziende huid tot 24 uur lang. Voor een stralende, natuurlijke look!


Voordelen
- SPF 20
- Verkrijgbaar in 22 kleuren
- Onzichtbare foundation voor een perfecte en gezond uitziende huid
- Gewichtloze, gladde textuur die zich mengt met je huidskleur
- 24H moisture complex, voor een gehydrateerd gevoel
- Vermindert imperfecties en maskeert grove poriën en donkere cirkels.

Rimmel Fix & Perfect Primer €9,99
Rimmel Match Perfection Concealer €8,99
 Rimmel Match Perfection Foundation €13,99

Rimmel is o.a. te koop bij de drogist en online via bol.com.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig