SALT OF THE EARTH 100% NATUURLIJKE DEODORANT

Vandaag eens een review over deodorant. En niet zomaar een merk, namelijk Salt Of The Earth een 100% natuurlijk deodorant merk wat niet op dieren test en vegan is. 
Over het merk
Salt of the Earth is een groen merk; ze maken gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten, ze testen niet op dieren en hun producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ook laten ze geen witte en gele strepen achter, bieden ze 100% bescherming tegen lichaamsgeuren en zijn ze 100% chemical free: het bevat geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën of andere chemicaliën. Dit klinkt allemaal erg veelbelovend!

De missie van Salt of the Earth is het ontwikkelen en aanbieden van de nieuwe generatie deodoranten. Een betaalbaar alternatief voor de traditionele gevestigde deodorant merken met synthetische chemicaliën, die de gevoelige huid ernstig kunnen beïnvloeden. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu staan hoog op de lijst. Niet alleen in wat betreft ingrediënten, maar ook verpakkingen en distributie - staan als primaire voorwaarde voor productontwikkeling.
Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Roll-On
Mijn favoriet van de twee is Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Roll-On. Dit is een 100% natuurlijke en verzorgende deo roller. Hij beschermt tegen transpiratiegeuren en heeft daarnaast ook een heerlijke frisse meloen-komkommer geur. De botanische extracten en essentiële oliën dragen bij aan de ultieme verzorging van de huid. 
6,99
Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Deodorant Spray
Dit is een deodorant spray gemaakt van 100% mineraal zout, die gewonnen is uit zoutmijnen in Azië. Deze deodorant spray heeft een zeer lange werking tot wel 24 uur lang. Het laat een laagje mineralen zout achter op je huid, deze zorgen zonder je poriën te blokkeren of te vernauwen dat bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen. De deodorant heeft een frisse geur en ruikt heerlijk naar lavendel en vanille. Hij bevat bovendien meer dan 15 natuurlijke, botanische extracten en oliën. 
€8,49

De Salt Of The Earth Pure Aura Deodoranten zijn te koop bij o.a. Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig