TONY MOLY MASTER LAB SHEET MASKS

Tonymoly komt met een nieuwe maskerlijn genaamd Master Lab Sheet Masks. Bestaande uit acht maskers, allemaal hebben ze een eigen doel en focus. Vandaag laat ik er 4 aan jullie zien.
Voor iedere huid heeft het Zuid-Koreaanse merk een passend masker. Allemaal met de nieuwste technologische vernieuwingen van de beauty wereld. Zo volgt deze masker lijn exact de contouren van je gezicht, wat garant staat voor optimale verzorging. 
Tony Moly Master Lab Sheet Mask Collagen Elasticity 
Dit masker zorgt voor een verbetering van de elasticiteit van de huid. Vooral een rijpere huid heeft hier veel baat bij. Het heeft als hoofdtaak anti-aging. Het welbekende ingrediënt collageen dat rimpels tegengaat, is precies dat wat de rijpere huid nodig heeft. Het masker breng je aan op een gereinigd gezicht en laat dit 10 tot 20 minuten inwerken en vervolgens kun je het eraf halen. Je huid voelt als nieuw met meer elasticiteit. 
Tony Moly Master Lab Sheet Mask Hyaluronic Acid
Dit masker verbetert de hydratatie van de huid. Uitermate geschikt voor een doffe huid dat een te kort aan vocht heeft. De meest effectieve bestrijder van rimpels is toch wel hyaluronzuur. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid waarmee ook  fijne lijntjes als sneeuw voor de zon zouden gaan verdwijnen en vocht in de huidstructuur wordt opgenomen. Het masker breng je aan op een gereinigd gezicht en laat dit 10 tot 20 minuten inwerken en vervolgens kun je het eraf halen. De huid is meteen een stuk meer gehydrateerd.
 Tony Moly Master Lab Sheet Mask Centella Asiatica
Dit masker verzacht de huid onmiddellijk. Het is geschikt voor de gevoelige huid en werkt verzachtend en rustgevend. Voor een huid die vaak onder stress staat door intensieve spanning is dit masker een ultieme uitkomst. Opgebouwd met de plantensoort centella, wat een eeuwenoud traditioneel Aziatisch ingrediënt is, geeft het verlichting aan de huidstructuur. Het masker breng je aan op een gereinigd gezicht en laat dit 10 tot 20 minuten inwerken en vervolgens kun je het eraf halen. Na het dragen van dit masker is je huid voelbaar meer ontspannen. Dit is mijn favoriete masker van de vier!
Tony Moly Master Lab Sheet Mask Vitamin-C
Dit masker zorgt voor een frisse uitstraling van de huid. Ideaal voor mensen met een doffe en matte huid. Vitamine C biedt je huid een prachtige glow die je het liefst onbeperkt uitstraalt. Daar helpt dit masker perfect bij. Dit vochtinbrengende gezichtsmasker vermindert donkere kringen rond je ogen en oneffenheden in de huid. Dat alleen al is genoeg om je te laten stralen van geluk! Het masker breng je aan op een gereinigd gezicht en laat dit 10 tot 20 minuten inwerken en vervolgens kun je het eraf halen. 

De Tony Moly Master Lab Sheet Masks zijn o.a. te koop de Bijenkorf en Boozyshop.nl
€5 per stuk. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig