OOTD: NELSON BY MODEROSA

Eind vorige maand was ik aanwezig bij de lancering van de schoenen collectie van ModeRosa in samenwerking met Neslon Schoenen. In totaal heeft ze 8 paar schoenen ontworpen. En ik kan niet wachten om jullie mijn favoriete paar te laten zien.
Roos-Anne van Dorsten (28) begon ruim 10 jaar geleden met haar blog ‘MODEROSA’. Inmiddels is ze één van de grotere Nederlandse influencers op Instagram en ook op YouTube kun je haar leven volgen door middel van wekelijkse vlogs en fashion- en beautyvideo’s met tips en inspiratie.
Dit najaar hebben Nelson en MODEROSA de krachten gebundeld en is er een speciale capsule collectie ontwikkeld: Nelson by MODEROSA! 
Op deze foto ben ik alweer 37,5 week zwanger. Ik verwacht dat dit zomaar eens de laatste foto met dikke buik zou kunnen zijn. Ik draag dan ook graag oversized truien met dit herfstige weer. Dit is een maat L en het gaat nog maar net zoals je ziet. Een echte musthave voor in de zwangerschap zijn wat mij betreft heerlijke broeken met een stretch band bovenin. Dit flared model is helemaal HOT op het moment.  
Dit zijn ze dan mijn gekozen paar schoenen de stoere western boots in een modern jasje. De vierkante neus, schuine hak en lussen aan voor - en achterkant maken hem helemaal on trend. 
Trui: Primark | Broek: My-Jewellery | Schoenen: ModeRosa X Nelson | Ketting tand: H&M | Ketting: Brandy Melville 

Dit artikel bevat een samenwerking.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig