PAULA'S CHOICE DEFENSE LIJN

Een merk waar ik al een hele lange tijd benieuwd naar was is Paula's Choice. Ik gebruik deze producten nu al een aantal weken dagelijks en ik vertel jullie er graag meer over.
Over de lijn
De nieuwe Defense lijn beschermt je huid tegen de 5 belangrijkste vormen van milieu vervuiling: uitlaatgassen, sigarettenrook, smog, schadelijke fijnstof en blauw licht van digitale apparaten, Ieder product in deze collectie bevat onze exclusieve Anti-Pollution Factor, een unieke mix van ingrediënten die huidschade door milieuvervuiling tegengaan. 
Stap 1: Hydrating Gel-to-Cream Cleanser
Een drievoudig superfood complex van groene thee, zoethout en soja verwijderen vuil en make-up op een milde manier van je gezicht. Het herstelt de natuurlijke vochtbarrière van de huid. De reiniger start als een verfrissende gel en transformeert in een fluweelzachte crème. Je spoelt het heel gemakkelijk af met lauw warm water. Het resultaat is een heerlijke zachte en stralende huid. 
Stap 2: Antioxidant Pore Purifier
Dit transparante en lichte serum met verhelderend effect op basis van Azelaïnezuur richt zich op het verbeteren van de oneffenheden teint en huidverkleuringen. Het vermindert een doffe teint. Niacinamide, witte thee en ceramiden verstreken de huidbarriere en gaan meerdere tekenen van huidveroudering tegen. Dit product bevat 0,5% salicylzuur wat de huidstructuur verfijnt. Hierdoor worden de krachtige antioxidanten dieper in de porien gebracht, waar ze nog beter in staat zijn om vrije radicalen te neutraliseren. 
Stap 3: Essential Glow Moisturizer
Deze luchtige, hydraterende dagcrème met SPF 30 bevat naast een krachtige mix van antioxidanten ook extracten uit kiwi en zoethout. Deze zijn afkomstig uit planten en vitamines die de huid beschermen tegen schade van buitenaf. Ze beschermen je huid tegen milieuvervuiling en blauw licht. De voedende ingrediënten beschermen tegen schade van de zon. De dagcrème herstelt en verheldert de huid en neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.
Stap 4: Nightly Reconditioning Moisturizer
Deze gel crème hydrateert de huid en bevat bevat 8 superfoodextracten, waaronder lijnzaad en wilde kers. Die de natuurlijke huid barrière verstreken en verzorgen. De herstellende en hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid kalmeert en gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Deze lichtgewicht nachtcrème beschermt tegen blauw licht dat uitgezonden wordt door verschillende apparaten, zoals je smartphone. Het heeft een lichte textuur die de huid verzacht, verheldert en verfrist. De crème voelt niet vet aan.
Ik merk duidelijk verschil na het gebruik van deze producten. Mijn huid is voelt heerlijk zacht, heeft geen puistjes meer gehad en is een stuk minder dof. De lijn is geschikt voor alle huidtype. 

Hydrating Gel-to-Cream Cleanser 23
Antioxidant Pore Purifier 35
Essential Glow Moisturizer 34
Nightly Reconditioning Moisturizer 31

(Ook is deze lijn als set te koop voor 110)


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig