RITUALS: THE RITUAL OF YALDA

De nieuwe Limited Edition lijn van Rituals ligt weer in de winkel. Ik heb de heerlijke producten van Rituals altijd standaard op mijn verlanglijstje staan met de feestdagen. Vooral de douchefoams zijn favoriet ze staan dan ook standaard onder de douche hier.

The Ritual Of Yalda
The Ritual of Yalda is geïnspireerd op de aloude Perzische wijsheid. Het geeft je warmte, licht en welzijn in het koude seizoen. Het ritueel wekt, met granaatappel en watermeloen, een boost van energie op waarmee jij je winterdip te boven komt. Verwen jezelf met deze collectie en mogen al je wensen uitkomen.

Douchefoam
Deze unieke doucheschuim technologie op basis van watermeloen en granaatappel geeft en je een heerlijk fris en schoon gevoel onder de douche. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een heleboel schuim. Deze schuimende douchegel combineert de verzachtende eigenschappen van Granaatappel en de verfrissende werking van watermolen.  

200 ML €8,50

Body Cream
Een rijke, voedende bodycrème die je huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeft. De heerlijke geur blijft nog uren hangen. Zowel Watermeloen als Granaatappel staan bekend als anti-oxidanten en om hun huidverzorgende eigenschappen. Deze formule is vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. 

220 ML €18,50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig