NIEUWE PRODUCTEN VAN NAIF

Naïf komt dit najaar met twee nieuwe producten van kinderen. Ik laat ze graag aan jullie zien.
Naïf Weer en Wind Crème 
Deze crème is ideaal voor dit koude en gure weer. Het vormt een natuurlijke beschermlaag zodat de huid minder snel rood, droog of schraal word. Beau krijgt na het badje best wel een droog huidje. Vooral zijn buikje, handjes en voetjes kunnen erg droog worden. Deze crème is lekker vet en trekt snel in de droge plekjes. 

De pure en kwetsbare huid van de allerkleinsten kan aardig heftig reageren op kou. Zo kan de huid droog worden, rood of schraal. Het kan zelfs pijnlijk zijn. Willen we niet. Daarom hebben we de Weer- en Windcrème ontwikkeld: een lekkere vette crème die rijk is aan amandelolie, carnaubawas en sheabutter. Zo blijft de huid van je kindje soepel en beschermd, zonder dat ze wordt afgesloten. Uiteraard zonder rommel en dierlijke vetten. 

50ML €15,95

Naïf Relaxing Bath Foam
Deze Relaxing Bath Foam is in samenwerking met Ouders van Nu ontworpen door Tessa van Helmondt. Beau gaat om de dag in badje en we gebruiken dan deze fijne badgel. We smeren hem eerst heerlijk in met een washandje en dan ligt hij heerlijk te relaxen in zijn badje. Ik vind het erg fijn om te weten dat er geen chemische schuimmiddelen in zitten. Ik gebruik graag bij een baby zo weinig mogelijk troep en onnodige ingrediënten. Wel had ik gedacht dat het meer zou gaan schuimen. We hadden dan van te voren een beetje in het badje gedaan en daarna het badje vol laten lopen. Wel is dit product te gebruiken bij kinderen en baby's met een droge huid of eczeem dat is een groot voordeel. 
Little ones vinden badderen fantastisch. Het draagt bij aan een mooi avondritueel, ze worden er rustig van en ze kijken hun ogen uit. Vooral als ze wat ouder zijn. Wat ons betreft mogen agressieve ingrediënten en chemische schuimmiddelen ontbreken. Bubbels daarentegen niet. De Relaxing Bath Foam zorgt voor subtiele bubbels met behulp van kokos en suiker. Hij is uitermate geschikt voor een droge huid of een huid met eczeem. In bad gaan wordt nu nog leuker! 
500ML €13,95
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig