MOLTON BROWN MUDDLED PLUM

 Molton Brown komt weer met zoveel moois voor de feestdagen! Deze limited edition collectie genaamd Muddled Plum is een echte musthave voor onder de kerstboom.
De collectie bestaat uit een bath & showergel, een bodylotion, een festive Bauble, een parfum, een kaars en als laatste een geurende glitter die je kunt gebruiken ter decoratie. Ik laat je vandaag een aantal van deze producten zien. 
Molton Brown Festive Bauble 
Deze met douchegel gevulde kerstbal is een top cadeau voor onder de kerstboom of kan ik beter zeggen voor in de kerstboom. Het is een echte winterse, kerst geur met eiken-gerijpte rum, pruim en saffraan. Het is wel een geur of je houdt ervan of je vind het echt niets. 
75 ML €16

Molton Brown Scented Glitter
Een nieuw product wat ik nog niet eerder heb gezien is de geurende glitter. Het is geparfumeerd met Victoria pruimen, eiken en warme saffraan. Je kunt er onder andere de boom of tafel mee transformeren in een lekker ruikend winter wonderland. 
80 GRAM €36
Molton Brown Eau de Toilette
Vier de feestdagen met deze limited edition eau de toilette. Met tonen van Saffraan, pruimen, eiken en gerijpte rum. 
Topnoten: Sinaasappel, Saffraan, Elemi
Hartnoten: Pruim, Davana, Rum
Basisnoten: Sandelhout, Benzoë, Musk
50 ML €49

De limited editions, geurlijnen en luxueuze geschenken zijn een lust voor het oog, een feest voor de neus en een sensatie voor de huid. Heerlijk om cadeau te geven en te krijgen en vanaf begin november verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig