ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR SERUM

Als je aan vrouwen vraagt wat hun ''Holy Grail'' is op gebied van huidverzorging, dan zullen veel dames zeggen het Estee Lauder Advanced Night Repair Serum. Ik ben dan ook al jaren benieuwd naar dit serum. Alleen de prijs hield me toch altijd tegen. Totdat ik de kans kreeg om het te testen. Ik kon mijn geluk niet op! 
Ontwaak elke dag opnieuw met een mooiere huid dankzij Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II van Estée Lauder.

De nieuwe, exclusieve ChronoluxCB™-technologie van Estée Lauder richt zich op alle zichtbare tekenen van huidveroudering en helpt het natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen te bevorderen zodat de huid beter kan herstellen van schade door externe factoren, zoals UV-licht, rook en vervuiling. 

Getest en bewezen door Estée Lauder:
Lijnen en rimpels worden duidelijk minder zichtbaar. 
De huid voelt zachter, steviger en beter gehydrateerd aan.
Uw huid ziet er jonger, stralender en egaler uit. Bewezen doeltreffend voor elke huidskleur en parfumvrij.
Door het pipetje heb je maar een heel klein beetje nodig en kun je het goed doseren. Ik gebruik dit serum nu bijna een maand en verwacht er ongeveer een half jaar mee te kunnen doen. Ik heb trouwens de 50ML variant. 
Ik ben heel erg te spreken over het serum en begrijp waarom iedereen zo lyrisch enthousiast is over dit serum. Voor ik ga slapen reinig ik elke avond mijn gezicht daarna breng ik het serum aan op een schoon gezicht. In de ochtend is mijn huid heerlijk zacht en gevoed. Mijn huid voelt heerlijk gehydrateerd. Als hij op is koop ik hem zeker opnieuw wel zal ik wachten op een aanbieding.

50ML €123

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig