BIODERMAL GIFTBOX

Ik heb een leuke tip voor jullie voor de aankomende feestdagen! Biodermal komt namelijk met een speciale giftbox voor de feestdagen.
Over Biodermal
Effectieve Nederlandse huidverzorging voor ieder huidtype. De producten van Biodermal bevatten hoogwaardige huidige ingrediënten, die de natuurlijke beschermende werking van de huid versterken.

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen. Dit jaar maakt Biodermal de zoektocht naar een cadeau een stuk gemakkelijker en lanceert de unieke Biodermal Gitfbox. Een verwen cadeau om weg te geven of om jezelf cadeau te doen. Precies wat je nodig hebt om de huid winterklaar te maken. 

In de giftbox zitten deze twee populaire producten: 
P-CL-E Creme 50ML
90% van alle Nederlandse vrouwen geeft aan last te hebben van kleine huidproblemen zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige of vlekkerige huid. P-CL-E crème van Biodermal ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. De verzorgende, probleemoplossende crème is geschikt voor elk huidtype en speciaal ontwikkeld voor kleine huidproblemen, zoals de kwetsbare, gevoelige of droge huid. De crème biedt de huid tijdelijk óf dagelijks extra ondersteuning en stimulans. 
P-CL-E is een rijke en voedende crème die zorgt voor een gezonde en stralende huid.

Handcreme 75ML
Biodermal Handcrème met vochtinbrengende bestanddelen en natuurlijke Canola-olie maakt de huid zacht en soepel. De handcrème beschermt de huid, versterkt de huidbarrière en verbetert de huidelasticiteit. Trekt snel in en is niet vet of plakkerig. Ik heb hem op mijn nachtkastje staan. En smeer voor het slapen gaan mijn handen lekker dik in zodat ze de volgende ochtend heerlijk zacht zijn.

De Biodermal Giftbox is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor 19,99.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig