LA ROCHE-POSAY LIPIKAR

De Lipikar lijn van La Roche-Posay is een speciale lijn voor de droge huid met neiging tot eczeem, jeuk en atopie. Nu met het koude weer hebben de kindjes weer last van een droge huid. Wij hebben de Lipikar Syndet AP+ wascrème en de Lipikar Baume AP+ lichaamsverzorging getest. 
Ben jij al bekend met de Lipikar lijn van La Roche-Posay? De Lipikar AP+ lijn is speciaal ontwikkeld voor een zeer droge huid met neiging tot eczeem. Het vermindert jeuk en herstelt de huidbarrière. Daarnaast wordt de bacteriële huidflora weer in balans gebracht en werken de producten kalmerend en ontstekingswerend. 

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+
Bij een extreem droge huid werkt de barrièrefunctie van de huid niet optimaal. Allergenen en irriterende stoffen dringen dus makkelijker binnen en kunnen aanleiding geven tot huidreacties zoals jeuk, trekkend en prikkelend gevoel, waardoor je gaat krabben. LIPIKAR Baume AP+ kalmeert onmiddellijk. We brengen het 1 keer per dag aan bij Maeve op droge plekjes en ze zijn naar een paar dagen verdwenen. De crème wordt snel opgenomen door de huid. 


Bevat Niacinamide om ontstekingsboodschappers tegen te gaan en de huidbarrière te herstellen. Met Karitéboter (20%) en Canola-olie, rijk aan Omega 3 en 6 om de huid intensief te voeden en weer soepel en zacht te maken.
- Hydrateert 
- Kalmeert
-Bestrijdt jeuk en herstelt de huidbarrière 
-Herstelt de bacteriële huidflora, ontstekingswereld 

400ML €22,95


La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+
Deze zeer zachte reiniging is perfect voor de droge of zeer droge huid. Lipikar Syndet AP+ is zelfs geschikt voor baby's vanaf de geboorte. We hebben het voor Beau gebruikt om hem mee in te zepen voor het badje. Ik vind het erg fijn dat het geen parabenen en parfum bevat. Het is daardoor ook erg geschikt voor de gevoelige huid. Het bevat 10% glycerine, galamboter en niacinamide om de huidbarrière te helpen herstellen. 

- Helpt tegen de jeuk. 
- Herstelt de bacteriële huidflora.
-Beschermt de huid tegen de uitdrogende effecten van water. 
-Reinigt op tolerante wijze de droge huid zonder de huidbarrière te beschadigen. 
-Beschermt ook de gevoelige baby huid tegen de uitdrogende effecten van water, verzacht en geeft tot 24 uur hydratatie.

400ML €15,90


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig