HANNAH BODY TREATMENT

Een merk wat ik nog nooit eerder had geprobeerd is HannahIk zag er altijd wel van alles van voorbij op andere blogs en zelfs in tijdschriften. Dus het leek me tijd om zelf ook maar eens wat te gaan proberen van dit merk. 
De afgelopen twee weken heb ik de Remodelling cream en de Body Oil gebruikt en ik vertel jullie er graag meer over. Laten we beginnen met de verpakking. Hoe mooi en simpel is deze verpakking. Ik hou ervan! Hij staat ook heel erg mooi in de badkamer of op je beauty tafel. 
Remodeling Cream
De Remodelling Cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels, littekens en brandwonden en op advies van de huidcoach ook zeer geschikt bij rosacea en eczeem. Nu heb ik daar allemaal weinig last van maar wel van striae door de zwangerschap. Dus ik heb het vooral gebruikt op mijn billen, heupen en bovenbenen. Mijn huid werd er heel erg zacht door. Ook kun je het gebruiken als oog crème. Daarbij merkte ik dat mijn lijntjes onder mijn ogen een stuk minder werden. 

Het extreem hoge percentage van 12% aan natuurlijke vitamine E zorgt voor het herstel van een beschadigde huid en verminderd rimpels en fijne lijntjes. Bij het gebruik van littekens en brandwonden dient de huid wel dicht te zijn. Wanneer je Remodelling Cream gebruikt in combinatie met peelende, stimulerende, hydraterende en voedende hannah producten, zullen huidproblemen beduidend sneller vervagen. Een leuk weetje! Remodelling Cream kun je tevens als oog-, hals- en decolletemasker gebruiken. Je brengt de crème dan dikker aan en laat het geheel goed door de huid opnemen. 

200ML €169

Body Oil 
De Hannah Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie. Als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Het geeft een ontspannen effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen. Ik heb hem gebruikt als massage olie na de bevalling omdat ik veel last had van rugpijn. En ik moet zeggen daar was hij ook erg geschikt voor. Mijn huid werd er heerlijk zacht van en smeerde makkelijk uit.

500ML €43,90

De producten van Hannah zijn me heel erg goed bevallen en ik ben heel erg benieuwd naar de andere producten zeker de gewichtverzorging schijnt ook heel goed te zijn!


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig