HANNAH HANDBAG ESSENTIALS

Nog maar eventjes en dan begint de december feestmaand. Nog opzoek naar een leuk cadeautje voor sinterklaas of kerst. Lees dan snel verder want met de uitgebreide Hannah Handbag Essentials collectie ga je stralen op ieder feestje. 
Hannah 4 YOUth 
4YOUth zorgt onmiddellijk voor een zichtbare en voelbare verbeterde huid. Deze crème bevat onder andere de 4 geavanceerde hightech ‘key-ingredients’ Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie zorgt voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. Deze ingrediënten hebben daarnaast het vermogen om opvulling te geven aan fijne lijntjes en rimpels. Zo krijg je een verbeterde huid conditie en een jongere uitstraling. 

Hannah Touch of Silk 
Dit is de bestseller van Hannah! Er zijn van die beautyproducten waarvan je denkt, hoe kon ik ooit zonder? Dit is er daar eentje van. Deze multifunctionele crème op basis van zijdezachte siliconen, die onmiddelijk de teint egaliseert en matteert. Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish. Niet iedereen wil dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Speciaal hiervoor is Touch of Silk ontwikkeld. De zijdezachte formule heeft een basis van hoogwaardige siliconenolie en is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Naast een stralende teint, verbetert Touch of Silk ook het huid eigen volume zichtbaar en voelbaar. Door de hoogwaardige ingrediënten heeft een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. 

Hannah Brilliant Touch 
Dit product zorgt voor een stralende huid ook op foto's. Je hebt geen filters en apps meer nodig bij het maken van een mooie foto of selfie. Deze formule bevat het witte Diamond Core Powder Global Lumière. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de licht weerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave en egale uitstraling en verkleint het de poriën. 
Hannah 24-hour Skin Balancing 
Het werkt als een conditioner voor de huid. Deze creme is ontwikkeld om de huid binnen enkele dagen een zichtbare en voelbare verbetering te geven. De actieve, huideigen en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbare huidverbetering. Dit komt door de hoge percentages aan werkstoffen zoals jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hydroviton, sheabutter en door de toevoeging van zuivere, natuurlijke oliën. 

Hannah Juvi Protect 
De winterzon kan verraderlijk fel zijn en is dit op de skipistes vaak extra door de weerkaatsing van de sneeuw. De Hannah Juvi Protect met SPF 30 en verzorgende macadamia olie biedt een hoge mate van bescherming. Daarnaast neemt het irritatie en roodheden weg en heeft het een kalmerende functie dankzij Aloë Vera. Om bij deze, vaak kwetsbare huid, een optimaal resultaat te behalen wordt de vet/vochtbalans door o.a. vetzuren en lecithine aangevuld.
Hannah Touch of Color
Is een nieuw product en zorgt direct voor een flawless teint. Dit is te danken aan een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteint balancerend en perfectionerend werken op je huid. Een mix van siliconenolien zorgt ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd achterblijft. 
Ik ben heel erg te spreken over de producten van Hannah! Mijn favoriete zijn de Touch of Silk en de Touch of Color. Deze producten gaven meteen resultaat, en ik heb dan ook al de full size producten op mijn verlanglijstje staan voor sinterklaas. Mijn huid was wat dof door het slaapgebrek met een baby. Maar voelt nu weer zijde zacht aan en heeft meer glans dan voorheen. Ik zie er een stuk minder vermoeid uit.

Ik vind ze heel handig voor op reis of voor onderweg. Ook ben ik heel erg blij dat ze allemaal in een hygiënische mini pompflacon komen. Ik vind dat een stuk fijner werken dan met je vinger steeds in een potje te gaan.
Hannah 4 YOUth 10ml €20
Hannah Touch of Silk 10ml €19
Hannah Brilliant Touch 10ml €19,90
Hannah Touch of Color 10ml €22
Hannah 24-hour Skin Balancing 10ml €11
Hannah Juvi Protect 10ml €13


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig