HET GEBOORTEKAARTJE VAN BEAU

Op 27 oktober 2018 zijn wij de trotse ouders geworden van Beau. Halverwege de zwangerschap zijn we op zoek gegaan naar leuke passende geboortekaartjes. Al snel kwam ik uit bij 4cards.nl, een hele leuke site met mooie kaartjes. Ze hebben niet alleen geboortekaartjes maar ook trouwkaartjes en uitnodigingen. Ik laat jullie graag ons kaartje zien die we met behulp van Muriel helemaal zelf hebben samengesteld. 
We zijn gegaan voor de botanical trend iets wat heel erg bij ons past en wat we ook leuk vonden passen bij de naam Beau. Dit hebben we in combinatie gedaan met kaartjes van natuurkarton en kraft enveloppen. Ook hebben we gekozen voor een sluitsticker om het helemaal af te maken. Het geeft de kaartjes net dat beetje extra! De stickers zijn zelfs bedrukt met goudfolie wat een luxe uitstraling geeft. Ze hebben trouwens heel veel keuze in sluitstickers en ze zijn helemaal niet duur. Zeker het kijkje nemen waard!
Aan de binnenkant van het kaartje hebben we een leuk stukje tekst neer gezet. Met daaronder onze adres gegevens die heb ik wegens privacy er eventjes af geknipt. Het stukje tekst wat wij hebben gekozen is:
Hoera, ik ben zo blij!
Ik heb er een broertje bij,
een vriendje voor het leven.
Ik ga hem nu een kusje geven.
Een mooi, klein stukje tekst wat past bij een trotse grote zus.
Er staan ook leuke voorbeelden van gedichtjes op de site.
Ontwerpen en bestellen bij 4cards.nl is trouwens heel erg gemakkelijk. En kom je er zelf niet helemaal uit dan helpt eigenaresse Muriel je er graag bij. Ze hebben keuze uit meer dan 700 geboortekaartjes die je zelf helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen. Alles kun je veranderen kleuren, tekst, lettertype, foto's toevoegen en ga zo maar door. Mocht je er nu niets tussen zien zitten dan is het ook mogelijk om je helemaal je eigen kaartje te ontwerpen met de handige ontwerptool. Je hebt verder keuze uit 25 enveloppen en 7 papiersoorten. De kaartjes worden ook super snel thuis bezorgd. Want zondag tot en met vrijdag voor 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Je hebt ze de eerst volgende werkdag in huis. 

Zijn jullie benieuwd geworden naar de kaartjes? Kijk dan gauw op www.4cards.nl en stel je geboorte- of trouwkaart helemaal zelf samen. Willen jullie op de hoogte blijven volg 4cards dan op instagram of op Facebook.

Dit artikel bevat een samenwerking.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig