MIJN 9 FAVORIETE HAAR PRODUCTEN VAN HET MOMENT

Het is tijd om mijn 9 favoriete haar producten van het moment te laten zien!  
Lees je snel mee. 
1. Bumble & Bumle All-Style Blow Dry
Een merk waar ik echt fan van ben is Bumble and bumble. All-Style Blow Dry heeft een unieke formule die poeder bevat en is een alles-in-één wonder product. De All-Style blow dry absorbeert olie en vet op uit het haar, met als resultaat een fris kapsel. Beschermt tegen warmte, vermindert pluishaar en zorgt ervoor dat je kapsel langer houdt. Geschikt voor alle haartypes. Maar ideaal voor mensen met vet haar.
150 ML €32,52

2. Tangle Teezer The Wet Detangler 
De Wet Detangler is de nieuwste haarborstel van Tangle Teezer en is speciaal ontwikkeld om het haar te kunnen borstelen wanneer het nat en kwetsbaar is. Het ontklit zonder het haar te beschadigen en/of af te breken. De borstel is geschikt voor alle haartypes en is ideaal voor het gelijkmatig verdelen van conditioner door nat haar.
€14,95

3. Aveda Cherry Almond Shampoo
Over deze lijn heb ik al een uitgebreid artikel geschreven je leest hem hier
4. Moroccan Oil Treatment
Mijn ''holy grail'' hair olie is deze heerlijke versie van Moroccan oil. Het zorgt ervoor dat je haar weer zijdezacht aanvoelt, gezond oogt en een mooie glans krijgt. Het bevat arganolie, het vloeibare goud uit Marokko. Daarnaast bevat deze treatment vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Ook zijn gespleten haarpunten verdwenen en voelt je haar weer stevig en soepel. Pluis en kroes haar zijn verleden tijd. 
100 ML €44,90

5. Vita Coco Coconut Oil
Kokosolie, deze 100% puur natuur beauty multitasker is hét wonderproduct dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Ik gebruik hem graag in mijn haren. Hij is namelijk perfect als haarolie omdat het diep in de haarvezel binnen dringt, en het haar van binnenuit versterkt. Het is ook te gebruiken als lipbalm, vocht inbrengende crème, cleanser, scheercrème en als laatste als body scrub door de kokosolie te vermengen met wat olie en zout creëer je een heerlijke scrub. 
250 ML €14,95

6. Christophe Robin Volumizing Paste
Deze bestaat voor 85% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een unieke mix van pure Rassoul dat fijn haar verdikt en rehydrateert terwijl beschermende rood en limmanthes extracten de haarkleur behouden en verbeteren. De pasta achtige textuur schuimt licht tijdens het wassen en geeft het haar direct volume vanaf de wortels tot de haarpunten. 
250 ML €39

7. Invisibobble velvet luipaard scrunchie
Zeg dag tegen die vervelende knik in je haar na het dragen van een normaal haarelastiek. Door de revolutionaire vorm van de invisibobble wordt de druk verdeeld, waardoor je minder vlug last van hoofdpijn krijgt. Ook gespleten punten of beschadigt haar zijn verleden tijd, doordat de invisibobble geen metalen stukje heeft.                
€5,95

8. Yves Rocher Anti-Breakage Serum
Voor zeer droog of beschadigd haar. De lichte, vloeibare textuur van dit serum maakt het haar sterker. De Jojobae-Olie die aan de formule is toegevoegd, heeft een voedende werking en helpt uitdroging voorkomen. Hierdoor breekt het haar minder snel af en voelt het weer heerlijk zacht aan.
100 ML €12,90

9. Batiste Original Droogshampoo
Over de Batiste droogshampoo's heb ik al een uitgebreide review geschreven je leest hem hier
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Fijne producten! Ik ben zelf ook groot fan van de Tangle teezer en Batiste! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel ;). Leuk om te horen en lekker betaalbaar zijn ze ook. Ik heb zelfs altijd een mini Batiste in mijn tas.

      Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig