CHARLOTTE TILBURY LIGHT WONDER FOUNDATION & MAKE-UP LOOK

Een tijdje terug maakte ik voor het eerst kennis met het merk Charlotte Tilbury. Ik testte toen al wat prachtige producten dit kun je hier terug lezen. Vandaag laat ik jullie de Light Wonder foundation zien en heb ik een make-up look gemaakt met alleen maar Charlotte Tilbury producten. 
Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation
Eindelijk heb ik een foundation van Charlotte Tilbury getest. Het is de Light Wonder foundation een luchtige, lichte formule met lichte tot medium dekking. Het verlicht, verzacht, hydrateert, minimaliseert de poriën en vermindert rimpels voor een perfecte huid. Charlotte heeft één eenvoudige regel voor foundation: een perfecte dekking in een lichtgewicht formule. Ogen kunnen intens zijn, lippen vol van kleur, maar jouw teint moet vlekkeloos, ademend en mooi zijn. Dit is één van Charlotte’s 7 wonderen voor jouw huid.
Het heeft een hele mooie dekking. Zoals je ziet komen sproetjes en moedervlekken nog door de foundation heen. Wat ik persoonlijk erg mooi vind. Ook brengt de foundation heel erg makkelijk en egaal aan. Je kunt de dekking ook opbouwen door een extra laag aan te brengen. 

Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation €42
Te koop bij Bijenkorf en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig