YVES ROCHER NUIT VANILLE KERST COLLECTIE 2018

Het is weer bijna de mooiste tijd van het jaar. De feestmaand december! De winkels liggen weer vol met de mooiste kerst collecties. Vandaag laat ik jullie een deel van de nieuwe kerst collectie van Yves Rocher zien.
Yves Rocher Highlighter Duo
Een poeder highlighter om je gezicht op te lichten en je teint intens te laten stralen! Je kunt zelf bepalen hoeveel glow je wilt door de intensiteit op te bouwen. Hij bevat twee verschillende kleuren die samen of afzonderlijk gebruikt kunnen worden: 
1 parelmoertint voor een schitterende finish. En 1 koperkleur voor een warmere, licht zongebruinde finish.
Yves Rocher Geurkaars Nuit Vanille
Een geur kaars is iets waar je mij altijd wel blij mee kunt maken. Zeker in deze tijd van het jaar doe ik elke avond wel een geur kaars aan. De zoete geurnoten van Vanille, Bergamot, Jasmijnbloesem en Cederhout geven een aangename en warme geur. Het helpt je ontspannen in de drukke en vaak hectische aanloop naar de feestdagen. Deze geurkaars verspreidt de omhullende geur van Nuit Vanille door het huis en zorgt voor een warme, gezellige sfeer. De kaars heeft circa 40 branduren. 

Yves Rocher Highlighter Touch
Deze vloeibare highlighter geeft je jukbeenderen een prachtige glow. 
Dit dankzij de teintverbeterende formule die volledig samensmelt met de kleur van je huid.  Het weerkaatst het licht voor een stralende huid met een verfijnde gouden gloed. 

Yves Rocher Nuit Vanille Oogschaduwpalet
Dit oogschaduwpalet bevat zeven goed draagbare tinten oogschaduw met een matte of satijnachtige finish. Ze variëren van gebronsd beige tot donkerbruin. Inclusief vier fonkelnieuwe en exclusieve kleuren! De formule bevat Rijstextract om het licht vast te houden. In een handig en compact formaat met geïntegreerde spiegel
Yves Rocher Nuit Vanille Eau de Toilette
De musthave onder elke kerstboom is deze parfum. Een vleugje omhullende Vanille wordt omgeven door geurnoten van citrusfruit. Nuit Vanille is een houtachtig, vanilleachtig parfum, met Bergamot, Jasmijnbloesem, Vanille en Cederhout
Het droomparfum voor een zwoele nacht onder de sterrenhemel.

Yves Rocher Highlighter Duo €14,90
Yves Rocher Geurkaars Nuit Vanille €14,90
Yves Rocher Highlighter Touch €3,95
Yves Rocher Nuit Vanille Oogschaduwpalet €15,90
Yves Rocher Nuit Vanille Eau de Toilette €16,90


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig