ZWITSAL NATURALS REVIEW

We kennen natuurlijk allemaal de welbekende gele verpakkingen van de heerlijk ruikende Zwitsal producten. Nu komt Zwitsal met een nieuwe babyverzorgingslijn namelijk de Naturals lijn. Deze bestaat uit 5 producten en zonder de welbekende Zwitsal geur. 

Volgens Zwitsal is deze lijn speciaal ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje en bevatten de producten pure, natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen en de natuurlijke vochtbalans helpt te behouden. Zwitsal Naturals is Ph neutraal en vrij van parabenen en zeep (zoals alle Zwitsal producten). Het bevat geen SLES en geen kleur en geurstoffen. Het komt in een hele leuke, vrolijke verpakking. Die zowel mij als Maeve heel erg aanspreekt. Met name door de kleurtjes en de diertjes. 
Zwitsal Naturals Micellair Water
Laat ik maar meteen met ons favoriete product beginnen. Zelf ben ik groot fan van micellair water maar ik kende het alleen als een product voor volwassenen. Dit natuurlijke Micellair Water reinigt het hoofdje, de billetjes en het lijfje op milde wijze. De Micellair Water heeft een spray, zodat je het gemakkelijk op een watje of een hydrofiele doek kan verspreiden. Ideaal om te gebruiken bij het verschonen en om tussendoor je kindje mee op te frissen.
200ML €6,99

Zwitsal Naturals Body Creme
Deze natuurlijke, zijdezachte Body Crème, met biologisch amandelextract en cacaoboter verzacht en voedt het babyhuidje. Een heerlijke verzorging en bonding momentje na het badje.
100ML €6,99

Zwitsal Natural Shampoo & Wasgel
De natuurlijke, verzorgende Shampoo & Wasgel met biologisch kamillewater en lavendel reinigt de haartjes en het huidje op milde wijze. Een fijne combinatie voor een warm badje of douchemoment met je kindje.
250ML €6,99

Zwitsal Natural Billencreme
Deze biologische, verzachtende Billencrème met biologische kamillewater en amandelolie verzorgt de billetjes, ook als het huidje rood en geïrriteerd is. Een fijne verzorging na elke verschoning.
100ML €6,99

Zwitsal Natural Bad & Wascreme
Deze natuurlijke, lichtschuimende Bad- en Wascrème met biologische argan- en avocado-olie verzorgt en reinigt het babyhuidje op milde wijze. Voor een heerlijk, rustgevend badje in de ochtend of avonden.
250ML €6,99

De producten zijn te koop bij Kruidvat en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig