HET KAMERTJE VAN BEAU

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Vandaag een heel bijzonder kamertje. Het is tijd om het kamertje van Beau te laten zien. Twee weken geleden was fotografe Alicia hier, we volgen elkaar al tijdje op Instagram. En ik keek er dan ook erg naar uit om onze newborn en familie foto's te laten door Alicia. Haar foto's zijn heel clean en stralen pure liefde uit. We hebben niet alleen foto's laten maken van de kamertjes maar ook van Beau, Maeve en ons gezinnetje. 
Het thema voor Beau zijn kamertje is een witte basis met turquoise en zwart/grijze accenten. Verder wilde ik het heel rustig houden zodat hij lekker zou kunnen slapen in zijn kamertje zonder al te veel prikkels.
Zijn stoere, witte houten kledingkast hadden we altijd in de woonkamer staan en komt van Karwei hij is van het merk Woood. Daarop staat zijn geboorte kaartje die hebben we laten maken bij 4cards. Hierover heb ik ook een blog geschreven mocht je dat leuk vinden om te lezen. De letterbak is van Hema, de spiegel en het kopje met de letter B komen van de Kwantum. De wolken mobiel boven zijn bedje is het van Scandinavische merk konges sløjd.
 Boven de commode hebben we een plank hangen met leren bandjes die we besteld hebben op internet. De planten houder is van Sostrene Grene. Het blauwe bordje met letters en het beeldje komen van Hema net als de ster. De poster is van de webshop Forest & Bear. En de leuke houten blokken komen zijn van Hip & Hout
Ik vind een ladder altijd zo leuk staan om dingetjes aan op te hangen. Deze leuke zwarte versie komt van Kwantum, met daaraan kleertjes van de Zara. Het rugzakje is van de webshop van Pauline, de badcape is van Koeka. Het toffe bohemian kleedje is van Action.  
 
Fotografie door: Alicia van Stuijvenberg 

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig