KIEHL'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Iets waar ik al jaren benieuwd naar ben is het Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. Deze gezichtsolie is veruit hun populairste product. Benieuwd wat ik er van vind lees dan snel verder!
Claudia van Beautytag vroeg aan mij of ik voor haar site het Kiehls Midnight Recovery Concentrate wilde testen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Aangezien ik al jaren benieuwd ben. Ik kon dan ook niet wachten om hem te proberen.

Het concentraat is voor 99,8% natuurlijk, bevat geen parabenen en ook geen parfum. Het komt in een prachtig donker blauw flesje met een pipetje erin. Deze gezichtsolie wordt door Kiehl’s ook wel een elixir genoemd en is op basis van planten gemaakt. Het brengt heel gemakkelijk aan, de druppeltjes komen uit een pipetje wat goed te doseren is. Het werkt de hele nacht om de huid te redeneren, te repareren en te herstellen. Met als resultaat een gezicht dat heerlijk zacht aanvoelt. Op langer termijn zorgt het er zelfs voor dat je er jonger uitziet. De olie ruikt heel erg sterk naar lavendel hier moest ik eventjes aan wennen. Maar het werkt wel lekker rustgevend voor je gaat slapen. Ik heb een flesje van 50ml en ik denk dat ik hier zo'n half jaar mee kan doen. Het werkt heel zuinig in gebruik je hebt maar 2-3 druppels nodig voor je hele gezicht. Ik ben echt heel erg enthousiast! Mijn huid voelt de volgende ochtend zijde zacht aan, dit al na het maar een paar keer gebruikt te hebben. Hij krijgt een vast plaatsje in mijn badkamer kastje. 
De eigenschappen: 
- Herstelt de huid voor een glad, verstevigd en gezond resultaat.
- Werkt 's nachts, wanneer de huid het meest ontvankelijk is om zichzelf te herstellen van de dagelijkse blootstelling aan externe schadelijke factoren.
- 99,8% natuurlijk verkregen gezichtsolie zonder parabenen.
- Bevat essentiële oliën en gedistilleerde plantaardige producten.

Gebruikstips: 
- Breng 2-3 druppeltjes aan op de gereinigde huid. 
- Masseer de wangen, het voorhoofd en de kin zachtjes met de vingertoppen, zodat het product gelijkmatig wordt verdeeld; daarna over het hele gezicht verdelen. 
- Kan apart of onder een vochtinbrengende crème worden gebruikt.Kiehl's is online te bestellen en te koop bij de Bijenkorf.

15 ML: €26
30 ML: €44
50 ML: €65
100 ML: €108

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig