UNBOXING GOODIEBOX NOVEMBER 2018

Sinds deze maand ontvang ik de GOODIEBOX. Dit een maandelijkse, luxe beautybox vol met mooie make-up- en verzorgingsproducten. En vaak ook fullsize producten. Een paar jaar terug had ik een abonnement op de Glossybox. Ik ben heel erg benieuwd hoe de GOODIEBOX gaat bevallen jullie ook? Kijk maar snel mee!
Deze maand staat de box in het teken van Prep-N-Go. Deze box is gemaakt om je voor te bereiden op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd. Perfect in de aanloop naar de feestdagen!

Get ready for action! We zijn bijna altijd wel bezig iets voor te bereiden: een groot verjaardagsfeest, een vakantie of een belangrijke presentatie op je werk. Met de Prep-N-Go GOODIEBOX heb je een box die je voorbereid op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd. Perfect voor de kerstdagen en oud en nieuw dus. De box van deze maand bevat producten die je ogen, wenkbrauwen en lippen voorbereiden en primen.
Iedere maand zitten er vijf tot zeven beautyproducten in de box en betaal je €19,95 inclusief verzendkosten. Deze keer zijn het 6 producten waarvan 5 fullsize. De totale waarde van deze box is €95 maar je besteld hem slechts voor €19,95 inclusief verzenden. 
Blaq Hyaluronic Acid Eye Mask
Deze zwarte, slimme pads detoxen, oftewel werken ontgiftend en zorgen dat wallen verleden tijd zijn. In feite zorgen ze ervoor dat na een zwaar avondje jouw huid al snel weer straalt. Dit heb ik nu echt nodig door de korte nachten met een baby.
Winkelwaarde: €5

ModelCo More Brows wenkbrauw gel
De kleine vezels van deze wenkbrauw gel zorgen ervoor dat je wenkbrauwen mooi opgevuld zijn. En geven de illusie van dikkere wenkbrauwen. De gel geeft je een natuurlijke en frisse uitstraling. 
Winkelwaarde: €15,50

Comme Deux Lip Love
Deze lip olie kan zowel overdag als s'nachts gebruikt worden en geeft extra voeding voor je lippen met heerlijke oliën en vitamine C, E en F. Je lippen voelen zijdezacht aan.
Winkelwaarde: €17,50

Emile Slant Tweezer
Dit pincet kan zelfs de kleinste haartjes gemakkelijk verwijderen. En ligt erg fijn in de hand hij is schuin afgesneden waardoor je de haartjes makkelijk kunt pakken.
Winkelwaarde: €25

Mudmasky Morning Boost Mask
Dit masker werkt slechts in 1 minuut. Ideaal voor als je weinig tijd hebt. Het hydrateert en verzacht de huid. Ook voedt het je huid met de benodigde vitamines. Je huid straalt als nooit te voren. 
Winkelwaarde: €23

Goodiebox Slaapmasker
Dit schattige roze gezichtsmasker met oogjes is ideaal voor mij op reis. Hij voelt erg lekker zacht en biedt je ogen een rustige en ongestoorde slaap.
Winkelwaarde: €9

Je kunt de GOODIEBOX bestellen voor €19,95 per maand. Je neemt er een abonnement op,  wat ook weer maandelijks opzegbaar is. Hoe fijn?! Uitproberen kan dus altijd! De box van november bestellen klik dan hier

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig