TONYMOLY TAKO CLEANSING ELIXER HOLIDAY SET

Nog snel een last minute cadeau voor onder de kerstboom! Dit super schattige setje van Tony Moly.
Get ready to party met de nieuwe Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Holiday set!
Tonymoly's TAKO Cleansing Elixir Holiday Set bestaat uit twee producten die de huid laten stralen door tot diep in de poriën te zuiveren. Dankzij de unieke combinatie van zwartveen, taurine en mineralen uit de Zwarte Zee wordt de huid gereinigd, gekalmeerd en tegelijkertijd intensief gevoed. Et voilà: je gezicht is klaar om te stralen tijdens de feestdagen! 
TAKO Pore Blackhead Scrub Stick
Voor een dagelijks grondige reiniging begin je je beautyroutine met deze scrub stick.
Deze zwarte reinigingsstick wordt omgezet in een zijdezachte olie zodra deze in aanraking komt met water. De TAKO Pore Blackhead Scrub Stick verfijnt de poriën en heeft een kalmerend effect op de huid. Door het formaat ideaal ook voor mee op reis en verwijderd al je make-up. Ook pakt het onzuiverheden aan. 

PORE Bubble Pore Pack
Met dit wast-off masker kun je je huid reinigen en ontgiften. Met dit masker creëer je een ultiem bubbelbadgevoel voor de huid. Je ziet ze steeds vaker maskers waarbij bubbeltjes ontstaan. Ik had het nog nooit gebruikt en was heel erg benieuwd. Bij gebruik van dit masker ontstaan er bubbeltjes met een revitaliserende werking. De waterbelletjes die op het gezicht ontstaan, openen de poriën en verwijderen het diepliggende vuil. Gebruik het één of twee keer in de week en je huid straalt als nooit tevoren!

De Tonymoly TAKO Cleansing Elixer Holiday set is online verkrijgbaar via Boozyshop en Lust For Make-Up.
€24,90.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig