KNEIPP COSY MOMENTS

Kneipp komt met een nieuwe geurlijn 'Cosy Moment'. Een crème bad, crème douche, bodylotion en kaars met de warme geur noten van macadamia en steranijs met een sprankelende touch van sinaasappel. 
Deze fijne crèmige verzorgingsproducten helpen om de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand te houden. Dit allemaal met een warme kruidige geur. 
Crème douche Cosy Moment
De Kneipp Creme Douche Cosy Moment is als een zachte streling voor je huid. De heerlijke zachte formule met macadamiamelk en steranijs hydrateert en verzorgt je huid 24 uur lang. De warme geur omhult de zintuigen. Hij ruikt zo lekker echt een winter geur.
200 ML €5.99 

Body Lotion Cosy Moment
Deze bodylotion is een rijke lichaamsverzorging met macadamiamelk die langdurig hydrateert en de beschermlaag van de huid herstelt. De verzorgende formule met vitamine E, sheabutter en huid kalmerende panthenol zorgt voor een zachte en soepele huid. De warme geur van steranijs en sinaasappel geeft een echt verwen gevoel. 
200 ML €9.49 

Crème bad Cosy Moment
Mijn favoriet van de vier producten is deze heerlijk schuimende crème bad. Door de romige formule met verzorgende ingrediënten is mijn huid daarna super zacht. Je kunt het toevoegen aan het stromende water of net als ik gebruiken in een bubbelbad. 
400 ML €9.49
Geurkaars Cosy Moment
Verander je huis in een warme oase. Deze heerlijke kaars heeft al een plekje gekregen in de woonkamer. De geurkaars bevat essentiële anijsolie en heeft 20 branduren. 
145 gram €7.99

De producten van Kneipp zijn te koop bij de drogist. Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig