UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER 2018

Sinds vorige maand ontvang ik de GOODIEBOX. Dit een maandelijkse, luxe beautybox vol met mooie make-up- en verzorgingsproducten. En vaak ook fullsize producten. Ik ben heel erg benieuwd hoe de box er deze maand uit ziet. Zijn jullie ook benieuwd?  Kijk maar snel mee!
Deze maand is het thema van de box The Reflection. Deze box bevat producten die je letterlijk zullen laten shinen, die zorgen voor wat gemoedsrust en fijne verzorging voor je huid.

Het is tijd voor wat reflectie van het afgelopen jaar zodat we kunnen zien hoe we de oude habits kunnen veranderen en helemaal vernieuwd de komende periode in kunnen gaan. Daarom hebben ze deze Reflection GOODIEBOX samengesteld. 
Iedere maand zitten er vijf tot zeven beautyproducten in de box en betaal je €19,95 inclusief verzendkosten. Deze keer zijn het 5 producten waarvan 3 fullsize. De totale waarde van deze box is €77 maar je besteld hem slechts voor €19,95 inclusief verzenden. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje teleurgesteld was bij het zien van de inhoud van de box. De fullsize producten zijn allemaal make-up producten. En de twee huidverzorging zijn mini's. Ik had deze liever fulltime gezien. Maar toch laat ik jullie graag de inhoud van de box zien.

Lord and Berry Pallettes Eye Pencil
Met dit oogpotlood kun je echt het accent op je ogen leggen. Dit oogpotlood is zacht genoeg om hem zowel op de boven als onderkant van je ooglid aan te brengen. Het is een zwarte kleur met glitter. Ik zal deze eigenlijk alleen gebruiken bij een feestje of tijdens de feestdagen. 

Balance Me Vitamin C Repair Serum
Dit intens voedende serum verstevigt de huid, behandelt pigmentatie en zorgt voor een gelijkmatige teint. Doe na je dagelijkse reiniging twee pompjes van dit serum in je handpalm en dep het over je gezicht en nek. Het geeft je huid echt een boost.

Gosh Effect Powder
Deze losse oogschaduw in een mooie champagne kleur geeft elke look een feestelijke touch. Eerlijk gezegd heb ik echt een hekel aan losse oogschaduw het gaat bij mij altijd alle kanten op. De kleur is wel erg mooi jammer dat hij niet in een vaste vorm verkrijgbaar is.

Rituals Ayurveda Dry Body Oil
Ik ben groot fan van Rituals ik vind hun producten altijd heerlijk! Ik ben dan ook dolblij met dit product hij ruikt geweldig de geur geeft je een boost. Met opwekkende ingrediënten zoals amandelolie en basilicum. De lichte olie voedt en verzacht je huid en laat een zachte, satijnen finish achter. 

Bellapierre Cosmetics Pro Concealer Palette
Dit natuurlijke make-up merk heeft een concealer in de box zitten. Deze concealers zijn subtiel en geven je een natuurlijke glow. Door de drie verschillende kleuren kun je alle onzuiverheden subtiel wegwerken waardoor elk plekje vrijwel helemaal verdwijnt. 

Je kunt de GOODIEBOX bestellen voor €19,95 per maand. Je neemt er een abonnement op,  wat ook weer maandelijks opzegbaar is. Hoe fijn?! Uitproberen kan dus altijd! De box van december bestellen klik dan hier

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig