SALCURA REVIEW

Ik mocht kennis maken met een voor mij nieuw merk genaamd Salcura. 
Salcura Natural Skin Therapy is een merk van Britse afkomst. Zij bieden met hun range producten oplossingen voor de droge en probleemhuid (psoriasis, allergie, roodheid, eczeem). Ook is Salcura onlangs gestart met een Junior lijn, die ideaal is voor de droge huidjes van kinderen. Ik was dan ook erg benieuwd hoe deze lijn zou werken bij Beau zijn droge huidje.
Alle producten zijn zo geformuleerd dat ze snel krachtig kunnen werken en het natuurlijke herstelproces van de huid kunnen ondersteunen. Het is volledig veilig, effectief en natuurlijk.
De Body Wash is een douchegel die de zeer droge, jeukende, geïrriteerde en beschadigde huid zal verzorgen, hydrateren en herstellen. De Body Wash is speciaal geformuleerd om de huid optimaal te hydrateren dankzij de natuurlijk omega’s, vitaminen en mineralen die in de Body Wash te vinden zijn. De Body Wash bevat Omega’s 3, 6, 7 & 9 onttrokken uit de besjes van de Duindoorn. Duindoorn wordt al jarenlang wereldwijd beschouwd als een zeer effectief anti-oxiderend en helend ingredient. De heerlijke frisse geur blijf je nog lang na het douchen ruiken
€16.99
De Face Wash is een effectieve, gemakkelijk te gebruiken en huidvriendelijke reinigingsgel speciaal voor mensen met een droge en gevoelige huid in het gezicht. Zeker door dit koude weer raakt mijn huid erg snel droog en geïrriteerd. Deze fijne basic face wash doet wat het beloofd. Het zit vol met voedende omega’s 3, 6, 7 & 9 die te vinden zijn in Duindoorn. Andere ingrediënten als Jojoba Olie zorgen ervoor dat de huid gevoed wordt en het stimuleert aanmaak van nieuwe cellen. Het schuimt bijna niet dit komt doordat het geen schadelijke chemicaliën bevat. De Face Wash is geschikt voor alle huidtypen, maar het is vooral geschikt voor mensen die last hebben van een droge en gevoelige huid of van huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Bevat geen SLS, parabenen, synthetische parfums en schadelijke chemicaliën hoe fijn!
€16.99
Als laatste de Bioskin Junior Daily Nourishing Spray hier was ik het meest benieuwd naar. De Bioskin Junior lijn is speciaal ontwikkeld voor kinderen en baby’s vanaf 3 maanden met eczeem of een zeer droge huid. Beau heeft al sinds zijn geboorte last van een droge huidje. Vooral op zijn rug en buikje. De spray trekt snel in de huid en is makkelijk aan te brengen. Ideaal want Beau is nogal bewegelijk en ligt eigenlijk nooit stil. Het verzorgd en verkoeld bij jeuk en eczeem. De droge plekken op zijn buik zijn helemaal weg en op zijn rug zo goed als. Ik gebruik de spray elke keer na het badje en tussen door als we hem schone kleertjes aan geven. Het is echt een favoriet geworden en heeft een vast plekje op de commode gekregen. 
€16.99


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig