REVIEW: DOOKY VOETENZAK SMALL

Vandaag weer eens een keer wat anders dan beauty. Afgelopen week heb ik de Dooky voetenzak in small elke dag getest samen met Beau. En ik vertel jullie graag hoe hij is bevallen.
Ik kreeg de mogelijkheid om de Dooky voetenzak in small te testen en ik heb gekozen voor de Grey Leaves print. Ik vind hem zowel voor jongens als meisjes erg leuk. Ook staat hij mooi bij onze Mutsy leger groene kinderwagen. 
 De Dooky Voetenzak in small is een heerlijke warme voetenzak. Met een zachte teddy binnenkant. Van buiten is hij wind en water afstotend ideaal dus voor de winter. De voetenzak is geschikt voor zowel de autostoel als in de wandelwagen.


Extra handig is dat de Dooky Voetenzak dankzij de opening aan de achterkant geschikt is voor alle gordelsystemen. De voetenzak kan dus ook perfect in autostoelen met een 3- & 5-puntsgordels en zelfs in een buggy worden gebruikt. 

Met de Dooky voetenzak ga je comfortabel, stijlvol en veilig op pad met je kleine. 
Maat S is geschikt voor baby's van 0 tot 9 maanden. 

 Pluspunten

• Universeel: past op 3- & 5-puntsgordels
• Makkelijk aan te brengen 
• Ontworpen voor comfort met zachte fleece binnenkant
• Waterafstotend en wind werende buitenstof
• Dubbele rits, met volledig afritsbare voorzijde
• Machine wasbaarZe zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Zowel in maat S (0 tot 9 maanden) 40x8x70cm als in maat M (6 tot 36 maanden) 98x50x8cm.
Wij zijn heel erg tevreden over de voetenzak Beau ligt heerlijk warm en comfortabel. Ik zou hem dan ook zeker aan andere mama's aanbevelen! Hier gaan we deze zomer en op koude lente dagen nog erg veel plezier van hebben. 

De Dooky Voetenzak in Small is verkrijgbaar bij de babyspeciaalzaken, en online bijvoorbeeld via bol.com

49,99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig