WELEDA SKIN FOOD

Zoals jullie waarschijnlijk al op mijn Instagram hebben gezien ben ik Weleda Ambassadeur. Ik heb al veel van hun producten mogen testen. En ik wil jullie graag meer vertellen over de Skin Food crème want deze moet je proberen!
Weleda Skin Food
Deze crème is heel erg bekend bij visagisten en maar ook bij beroemdheden zoals Victoria Beckham. En dat is niet voor niets! Deze crème is namelijk een echte alleskunner. Skin Food is een rijke, voedende huidcrème voor de vervelende droge en ruwe plekjes op de huid. Van droge knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten. Je kunt het zowel op je lichaam en handen als je gezicht gebruiken. Daarmee is hij ook ideaal voor in je handtas om te gebruiken onderweg, op school of op je werk. 

Wat ik ook erg fijn is om het te mengen door mijn foundation hierdoor geeft het je make-up een extra glans. Zoals altijd zijn de Weleda producten ook 100% natuurlijk. Ook is er nu een Skin Food Light versie verkrijgbaar. Deze crème is iets minder dik en gebruik ik ook graag bij de kids. 

Neem ook snel een kijkje op mijn Instagram want daar kun je mee doen met de winactie. En maak je kans op een Weleda pakket met daarin de 4 producten uit de Weleda Skin Food lijn. 

30 ml 5,99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig