DERMASENCE ROSAMIN

Een tijdje geleden konden jullie al de review lezen over de Dermasence Seborra lijn. En vandaag laat ik een nieuwe lijn van dit fijne merk zien namelijk de RosaMin lijn.
Over Dermasence
Bij Dermasence draait alles om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan centraal. Hun huidverzorgingsproducten worden al ruim 25 jaar lang in samenwerking met dermatologen ontwikkeld. Ze zijn specialist op gebied van medische huidverzorging en door innovatieve, werkzame stoffen op slimme wijzen met elkaar te combineren bieden we een passende oplossing voor elk huidtype, inclusief de probleemhuid waaronder neurodermitis, rosacea of acne. Ook anti-aging producten ontbreken niet. Het assortiment bestaat uit bijna 50 producten die ontwikkeld worden in Duitsland. Het merk is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.

Dermasence Reinigingsemulsie 
De als basis kun je de nieuwe RosaMin-reinigingsemulsie gebruiken. Deze fijne emulsie zorgt voor een hele zachte maar effectieve reiniging. Met 5 kruiden van paardenkastanje, zoethoutwortel, aziatische waternavelkruid, calendula en muisdoorn in combinatie met gistextract verzacht de huid en voorkomt ontstekingen. Panthenol voedt en kalmeert de huid en ondersteunt de regeneratieprocessen van de huid. Ook werkt de Allantoïne anti-irriterend en is het geurvrij. Dus ideaal voor mensen die daar gevoelig voor zijn. Zelfs de gevoelige oogzone kan voorzichtig en grondig gereinigd worden met deze reinigingsemulsie. Hij werkt ook erg fijn om gezicht make-up te verwijderen.

150ML 15,60

Dermasence Getinte Dagcrème
De RosaMin getinte dagcreme met SPF 50 is een lichte gel crème en is speciaal ontwikkeld voor de zorgbehoeften van rosacea en couperose. Groene micro-kleurpigmenten neutraliseren de rode huid onmiddellijk na het aanbrengen roodheid verdwijnt omdat de kleurpigmenten zich individueel aan het huidtype aanpassen. Tegelijkertijd beschermen de UV-A en UV-B filters de huid.

Dezelfde 5 kruiden versterken de gevoelige vaten van een rode huid en voorkomen ontstekingsprocessen. Tegelijkertijd heeft het een kalmerend effect en beschermt het tegen oxidatieve stress. Roodheid van de huid zal op de lange termijn worden verminderd, de huid wordt resistenter. Panthenol heeft een kalmerende werking. Ook is het parfum vrij en heeft het een hoge huidverdraagzaamheid.

30ML 20,30
Dermasence Emulsie 
Dit product kalmeert en versterkt de huid tegelijkertijd. Het is ook erg fijn als nachtverzorging. De Dermasence Rosamin emulsie is een dagelijkse verzorging die kwetsbare bloedvaten versterkt en deblokkeert, het gaat nieuwe ontstekingen tegen en kalmeert de huid. 

De emulsie versterkt de natuurlijke huid barrière. De 5 kruiden gaan nieuwe infecties tegen. Ook zit er amandelolie en sheaboter in. Ze versterken de huidbarrière en ondersteunen de ontwikkeling van celstructuren. Het kalmeert en koelt met panthenol. De huid voelt direct zacht en kalmerend aan. Het voorkomt roodheid en ontstekingsprocessen. Deze emulsie is ook parfum vrij. 

50ML 22,60


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig