MIJN DOELEN VOOR 2019

Happy New Year

1. Beter eten en meer bewegen. 
Ik ben weer zo goed als op mijn oude gewicht ik zit er 1 kilo boven wat ik helemaal prima vind. Maar wel is het vel van mijn buik nog erg slap. Niet heel gek natuurlijk na 2 zwangerschappen in nog geen 3 jaar. En dus wil ik graag weer strakker in mijn vel komen te zitten.  Ook wat minderen met suiker en bewustere keuzes maken.
2. Meer uit mijn blog en instagram halen.
Ik ben nu sinds het najaar van 2017 serieus aan het bloggen en actief op Instagram. Dit bevalt me heel erg goed. Zo kan ik mijn creativiteit en inspiratie hier helemaal kwijt. En ik merk dat ik ook stappen aan het maken ben wat betreft mijn content. Om dit nog verder te gaan verbeteren wil ik ook een spiegelreflex camera gaan aanschaffen. Verder heb ik mezelf als doel gesteld om op 1 januari 2020 10.000 volgers te hebben. Ik vind dit een mooi punt om naar toe te werken. Het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfertjes maar waardering voor wat je doet is natuurlijk erg fijn. Ook het contact met jullie vind ik heel erg leuk!
3. Mooie herinneringen maken met het gezin.
Ik heb een hele fijne jeugd en kan me dan ook nog goed herinneren dat we altijd leuke dingen gingen doen in het weekend en de vakanties. Zo gingen we vaak 2-3x per jaar op vakantie en gingen we veel dagjes weg zoals de Efteling, dierentuin, zwemmen, speeltuin en ga zo maar door. Dit waren de fijne momenten die me altijd bij zullen blijven. Dat wil ik ook graag voor Beau en Maeve.
4. Meer tijd voor mezelf.
Als fulltime moeder van 2 kleine kinderen is 'echt' tijd voor jezelf schaars. Des te fijner is het om af en toe eventjes iets voor mezelf te hebben. Even alleen naar de stad, afspreken met een vriendin of in bad gaan. Allemaal dingen waar ik heel erg van oplaad en weer nieuwe energie uit haal.
5. Meer doen met fotografie.
Als aanvulling op nummer 2 wil ik meer gaan doen met fotografie. Ik merk dat dit echt iets is wat ik leuk vind. Niet alleen foto's maken van de kinderen en beauty producten maar ook van de natuur of van dingen in de stad. Daarom zit ik eraan te denken om een fotografie cursus te gaan doen.
6. Leren loslaten.
Ik ben iemand die nogal graag de touwtjes in handen heeft. En ook plan ik dingen graag vooruit. Iets wat met 2 kleine kinderen vaak niet mogelijk is. Ik hou van een schoon en opgeruimd huis iets wat ik steeds meer leer los laten. Je kunt niet altijd het huis spik en span hebben. Daarom ruim ik het beneden nu altijd op voordat we naar bed gaan. En de rest van de dag laat ik de boel de boel. En vooral ''de ballen laag houden''. Heb ik een keer geen tijd of zin dat is niet het einde van de wereld. Morgen weer een dag!
7. Minder spullen
Ze zeggen niet voor niets een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit heeft weinig uitleg nodig. Ik heb met mezelf afgesproken, heb ik spullen meer dan twee jaar niet aangeraakt dan is het tijd om afscheid te nemen. Je hebt niets aan al die onnodige spullen die alleen maar in de weg liggen. Ik merk vaak op vakantie hoe fijn het is om maar weinig spullen te hebben. Geen keuze stress en weinig rommel en het scheelt uiteraard ook nog eens geld.

Hebben jullie nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig