BEAUTY FAVORIETEN 2018

Afgelopen jaar is zo snel voorbij gegaan vinden jullie niet? Ik heb heel veel nieuwe merken mogen ontdekken. Daarvan vind je dan ook een paar van mijn favorieten terug in dit artikel. Ook zie je een aantal all time favorieten. Zowel make-up en parfum als nagellak en zelfs een kaars. Kijken jullie snel mee?
Een tijdje terug heb ik al een artikel geschreven over dit prachtige palette. Deze bestaat uit 12 kleurtjes opgedeeld in 4 verschillende ooglooks. Zo is het extra makkelijk om een ooglook te kunnen maken. Zelf vind ik het ook leuk om de kleurtjes te mixen en matchen. De pigmentatie is ook erg goed!
Ook deze heb je al voorbij zien komen hier op mijn blog. De foundation zorgt voor een onzichtbare dekking en een zichtbaar perfecte huid! De foundation is gemakkelijk te verdelen en blend met de kleur van jouw huidtoon voor een natuurlijke finish.
It Cosmetics CC Cream
Mijn all time favoriet! Een lichtere dekking dan een foundation en perfect voor elke dag. Het creëert een natuurlijk egale huid en laat wel nog sproetjes of moedervlekjes door. Helaas niet in Nederland te koop maar wel in bijvoorbeeld Engeland of Amerika. Daar sla ik er dan ook altijd een paar in. 
Hourglass Ambient Lighting Blush
Ik was al jaren benieuwd naar dit merk. En een paar maanden terug besloot ik dan eens eindelijk iets te bestellen. Het werd deze blush in de kleur ''Mood Exposure'' en ik was opslag verliefd. Hij staat prachtig bij mijn lichte huid. Een mooie plum kleur met glans.
Essie Nagellak
Mijn favoriete nagellak merk bij uitstek is Essie. Ik denk dat ik wel 40 pakjes van ze heb, ik draag dan ook bijna dagelijks nagellak. Ze hebben een hele fijne formule die een week blijft zitten. Een ook dekt hij vaak al in 1x.
Deze prachtige Limited Editie bronzer van Yves Rocher heeft een lichte en een donkere kleur. Ik heb hem de hele zomer gebruikt. Er zit een heerlijke zoete geur aan. Verder is hij matt waar ik erg blij mee ben want hier gaat altijd mijn voorkeur naar uit bij bronzers. Ideaal dus voor lichte huidjes.   
Ik was in 2018 bij het meest geweldige event ever! Dit stond in het teken van de La Vie Est Belle geur van Lancome. Deze oriëntaalse geur is een wat zwaardere zoete geur. Het bevat de volgende  geur noten iris, arabische jasmijn, oranjebloesem peer, zwarte bes, patchouli, praline en vanille. 
Dit is mijn holy grail concealer gevonden. Hij laat mijn poriën verdwijnen en bedekt mijn wallen, roodheid en andere vlekjes. Hij dekt heel goed waardoor je hem ook zonder foundation zou kunnen dragen als je huid een goede dag heeft. 
Mac Prep & Prime Skin Base Visage Primer
Dit is een vloeibare lotion met siliconen die de huid kalmeert en verzacht. Het neemt overtollige talg op en vervaagt roodheid. Dit product zorgt voor een betere applicatie en hechting van foundation of poeder.
Lancome Prep & Hydrate Primer
Een hydraterende primer voor een stralende teint. Deze primer is ideaal om je huid te hydrateren en te verhelderen. Je krijgt een stralende teint en smelt niet van je huid af. 
Charlotte Tilbury Superstar Lipstick Pillowtalk
Deze lipstick zit standaard in mijn tas een prachtige nude oud roze kleur. De innovatieve, zachte textuur combineert de hoogglans van een lipsgloss en het uithoudingsvermogen van een lippenstift. Je krijgt direct voller uitziende lippen.
Jo Malone Kaarsen
Mijn favoriete geur is de Basil & Neroli ik heb er ook een parfum van. Wat ik erg fijn vind is dat ze ook kleine reisformaten verkopen. Deze hebben 18 branduren. 
Huda Beauty Nude Palette 
Dit is het aller nieuwste palette van Huda Beauty. Toen ik dit palette zag wist ik deze moet ik hebben! Dit zijn echt mijn kleuren. Hij bevat 18 nude kleuren in vooral roze tinten. Ze zijn prachtig gepatenteerd zowel mat als shimmer als hele speciale glitters.
Tom Ford Lipstick
Oké deze lipsticks zijn heel prijzig maar oh wat zijn ze mooi. Ik heb de boys & girls lipstick in de kleur ORI. Hij brengt heel geleidelijk aan en heeft een lichte glans.
Kneipp Lippenbalsem
Ik heb in 2018 denk ik wel meer dan 10 verschillende lippenbalsems geprobeerd en dit was veruit mijn favoriet. Hij maakt mijn lippen heerlijk zacht ik vind de verpakking ook erg mooi.
Nars Bronzer Laguna
Mijn all time favoriete bronzer en ik denk wel van bijna de helft van alle beauty liefhebbers. Hij kan zelfs met mijn lichte huidje erg goed. Ik heb de limited editie versie van afgelopen zomer.
Anastacia Brow Powder
Deze wenkbrauw poeder is perfect om mijn wenkbrauwen bij te tekenen voor een feestje. Overdag of voor mijn werk gebruik ik niets voor mijn wenkbrauwen. Dan vind ik puur natuur erg fijn.
Charlotte Tilbury Bar of Gold Palette
Dit is het mooiste highlighter palette wat je ooit gaat vinden! Dit limited editie Highlighter Palette is de perfecte poeder highlighter, met drie sublieme tinten voor een prachtige glow.
Chanel Nagellak
Dit is de kleur die ik heb meeste heb gepakt afgelopen jaar. Het is de kleur Organdi. De perfecte nude nagel kleur.

Wat waren jullie favorieten van 2018?


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig