LA ROCHE-POSAY HYALU B5 SERUM

La Roche-Posay introduceert vanaf januari het Hyalu B5 serum. Het serum is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid. Het laat de huid er voller uit zien en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.
Wat doet het Hyalu B5 serum?
- Herstelt volume & veerkracht van de huid
- Het vermindert rimpels
- Het maakt de huid soepeler en geeft een gezonde uitstraling
- Het geeft een hydratatie boost aan de huid

De 3 hoofd ingrediënten:
Hyaluronzuur is het anti-aging ingredient. Het wordt door dermatologen gebruikt voor behandelingen tegen rimpels en een minder “volle” huid. La Roche-Posay gebruikt Hyaluronzuur en Hyaluronzuur om de huid zowel aan het oppervlak als in de diepere laag te vullen. Je huid ziet er voller uit en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Vitamine B5 helpt het natuurlijke herstelproces van de huid te bevorderen. Ook heeft het een kalmerende werking op de huid. Het stimuleert huidvernieuwing en verbetert de weerstand van de huid.

En als laatste Madecassoside dat komt van de Centella Asiatica plant. Het heeft opmerkelijke eigenschappen. Het helpt rimpels te verminderen door de huid van binnenuit te verstevigen. Het werkt kalmerend en geeft zowel het herstellende effect van vitamine B5 als de volume gevende werking van hyaluronzuur een boost. 

Ik gebruik dit serum nu een tijde elke ochtend en avond voor mijn dag en nacht crème. Het trekt heel erg snel in. Het heeft een frisse gel textuur en ik heb het idee dat mede door dit serum mijn huid meer straalt de laatste tijd. Wat een fijn merk is dit toch!

30ML €36,90


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig