ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES COLLECTIE

Zijn jullie de koude dagen ook al zat? Kom meteen in de lente stemming met deze prachtige, nieuwe collectie van Essence. 
Door deze prachtige nieuwe collectie van Essence krijg je meteen zin in de lente. De vrolijke verpakkingen met bloemen brengen je meteen in de stemming. Het bevat prachtige rosetinten en glinsterende texturen. Creëer een droom look waardoor je de koude dagen al snel vergeet.  
Eyeshadow Palette
Hoe schattig is dit palet met 9 oogschaduw kleurtjes?! Het palet overtuigt met negen glanzende oogschaduw tinten in draagbare kleuren, variërend van roze en koper tot goudtinten. Dankzij de zachte textuur zijn de oogschaduwen gemakkelijk te blenden. Zoals je kunt zien zijn de kleuren ook erg goed gepigmenteerd. Je kunt de intensiteit van de kleur zelf opbouwen daardoor kun je het palette zowel overdag als voor een feestje heel gemakkelijk dragen. Dit alles voor super budget prijs ik ben fan!
4,99
Blush Trio
Ik vind dit echt iets wat perfect is voor Valentijnsdag. Ik heb hem dan ook genoemd in mijn valantijnsdag artikel klik hier. Dit is het ideale palet voor een frisse lentelook. De drie zachte trendkleuren passen bij elke stemming en creëren in een oogwenk een frisse uitstraling. Er zit zowel een Peach kleur in als een zacht nude roze en een frisse wat fellere roze. Super handig ook voor mee op vakantie.
4,59
Baked Blush & Highlighter
Dit praktische 2 in 1 product geeft je een lente kus op je wangen. De combinatie van blush en highlighter is het beste aan te brengen met een zachte kwast. Blend zachtjes om een prachtig prisma effect te creëren. Voor een frisse glow breng je deze topper meerdere malen op de wangen aan. Hij doet me heel erg denken aan de Mineralized blushes van Mac en dit voor nog geen vier euro. Ik vind hem wel vooral geschikt voor lichte huidjes. 
€3,89
Deze prachtige budget proof collectie is exclusief verkrijgbaar bij Etos, vanaf de tweede week van april tot en met half juni.

 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig