VALENTIJNSDAG BEAUTY

Vandaag is het 14 februari de dag van de liefde. 
In dit artikel laat ik jullie de musthaves voor deze Valentijnsdag met fijne producten voor vrouwen. Want of je nu iets moois van je lover krijgt of jezelf wilt verwennen met mooie producten. Deze items maken je Valentijnsdag nog een beetje fijner en specialer. Je voelt je er op en top vrouwelijk door!
Een tijdje terug heb ik al de body lotion en hand crème getest en was hier heel erg over te spreken. De heerlijke geur van kersenbloesem streelt de zintuigen en vrolijkt je op. De weldadig verzorgende rijstkiemolie en het kersenbloesem extract maken de huid zijdezacht. 

Rimmel - Maxi Blush 
Deze prachtige goed gepigmenteerde blush van Rimmel in de kleur 1 third base. Is een mooie roze kleur met een gouden shimmer perfect voor vandaag. Hij brengt ook nog eens makkelijk aan en geeft een natuurlijke glow.

Lancome - L'Absolu Rouge Drama Matte lipstick

Deze perfecte rode matte kleur nummer 157 Obsessive Red maakt je look helemaal af. Hij is longwear en heeft een prachtige pigmentatie. De verpakking alleen al staat heel mooi op je make-up tafel.

Bourjois - Rouge Velvet Lipstick

De kleur 21 is een donker rode matte kleur. Hij droogt de lippen niet uit en blijft er lang zitten. Ideaal zo hoef je hem niet steeds bij te werken als je wat heb gegeten of gedronken. 

Sally Hansen - Miracle Gel Nagellak

Wat mag er niet ontbreken? Mooie gelakte nagels natuurlijk en dan in de kleur roze of rood. Met de roze kleur 238 Regal Rose of de rode kleur 474 Can't Beet Royalty zit je altijd goed. Deze nagellakjes blijven ook erg lang zitten bij mij zo'n 5 tot 7 dagen.
Yves Rocher - Mon Evidence Eau de Parfum
Het perfecte parfum voor Valentijnsdag is dit heerlijke zoete en vrouwelijke parfum van Yves Rocher. Het parfum bestaat uit vier heerlijke hoofd ingrediënten namelijk damascus roos, patchouli, vanille en mandarijn. Mon Evidence is geïnspireerd op de natuur, een parfum met sprankelende en verzachtende geurnoten. Het parfum is voorzien van een dop van essenhout om weer in contact te komen met de natuur.

Eos - Coconut Milk Lippenbalsem
Zachte lippen dat willen we allemaal. De Eos Visibly Soft Coconut Milk is rijk aan natuurlijke verzorgingsoliën, avocado-extract en hydraterende kokos- en shea boter, die droge lippen hydrateren en lekker zacht en glad maken. Hij is kleurloos, glutenvrij, vrij van minerale oliën en ftalaten.

Essence - Good Vibes Good Memories collectie
Door deze prachtige nieuwe collectie van Essence krijg je meteen zin in de lente. De vrolijke verpakkingen met bloemen brengen je meteen in de stemming. Het bevat prachtige rosetinten en glinsterende texturen. Creëer een droom look waardoor je de koude dagen al snel vergeet.  Het is exclusief verkrijgbaar bij Etos vanaf de tweede week van april tot en met half juni. 

Clarins - Joli Rouge Lacquer
Nieuw van Clarins zijn de Joli Rouge Lacquers. Ze bestaan uit 8 verschillende kleuren. Waarvan deze roze cranberry kleur top is voor vandaag. Ze geven je lippen een prachtige glans. En bestaan voor 70% uit plantaardige oliën. Ook worden mijn lippen gehydrateerd en zijn ze heerlijk zacht. Ik kan niet wachten om nog meer kleurtjes te proberen!

Catrice - Velvet Matte Lip Cream
Ben je meer van de lipgloss. Dan is deze matte lipgloss misschien wel iets voor jou. Hij heeft een prachtige licht roze kleur. En brengt gemakkelijk aan het heeft zelfs een lekkere vanille geur. Dat alles voor een mooie budget prijs.

Diptyque - Baies kaars 

Één van mijn favoriete kaarsen merken is Diptyque. De Baies kaars is perfect met Valentijnsdag. De onweerstaanbare frisheid van een roze boeket, met de zoetigheid van bladeren van de zwarte bes.

Essie - You're so cupid
Mijn favoriete nagellak merk Essie komt met een speciale Valentijnsdag collectie uit. Mijn favoriete kleur is deze doorzichtige topcoat vol met roze, rode en witte glitter. 
Essence - Good Vibes Good Memories Blush trio
Door deze prachtige nieuwe collectie van Essence krijg je meteen zin in de lente. De vrolijke verpakkingen met bloemen brengen je meteen in de stemming. Deze blush met drie prachtige roze tinten geeft je wangen met een gezond blosje. Het is exclusief verkrijgbaar bij Etos vanaf de tweede week van april tot en met half juni. 

Catrice Ultimate Matt Lipstick
Ben je niet zo van de rode lippen dan is deze donker roze nude kleur perfect voor jou! Het is de kleur 010 Coffee, Matt moiselle. Het is budget proof en geeft je lippen net wat extra's. 

Weleda - Granaatappel Regenererende Body Olie
Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een heerlijke olie om je valentijn mee te masseren. Ik vind deze van Weleda erg fijn omdat hij snel intrekt en heerlijk ruikt naar sinaasappel en davana. Ook stimuleert het de celvernieuwing en zit het boordevol antioxidanten. 

Charlotte Tilbury - Pillowtalk
De Charlotte Tilbury Pillowtalk collectie is een echte musthave! Ik ben sowieso groot fan van dit merk en ik ben dan ook nog nooit teleurgesteld in hun producten. Nieuw is de Pillowtalk collectie die bestaat uit een blush, oogschaduw palette, lipstick en lipliner. Dit allemaal in perfecte roze kleuren. Zeker de moeite waard om is naar te gaan kijken.
Wat is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig