REVIEW: RITUALS SAKURA

Een merk wat ik al jaren gebruik is Rituals. Je vind het bij mij door het hele huis. Handzeep in de keuken en in de badkamer, geurstokjes op de wc, kaarsen in de slaapkamer. En heerlijke douche en lichaamsproducten in de badkamer. 
Vandaag laat ik jullie twee producten uit één van mijn favoriete lijnen zien. Namelijk  de Sakura lijn. 

Tijdens de eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan viert men de schoonheid van de Sakura bloesem. Deze kersenbloesem symboliseert dat het leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er dus vol overgave van moet genieten. Ontdek The Ritual of Sakura en beleef iedere dag als een nieuw begin.

De Rituals Sakura lijn staat bekend om de geur van kersenbloesem en rijstmelk. De bloesems van de Sakura (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als 'lente-sneeuw'. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De delicate vrouwelijke geur werkt heerlijk ontspannend. Rijstmelk staat in heel Azië symbool voor overdaad, geluk en vruchtbaarheid. De essence van rijstmelk maakt de huid zacht, soepel en geeft haar een gezonde gloed.
Rituals Sakura Shampoo
Deze voedende shampoo voor glanzende, gezonde lokken, van de haarwortel tot aan de punten. De shampoo verstevigt je haar en verzorgd de hoofdhuid. Het is verrijkt met biologische arganolie, een Marokkaans schoonheidsgeheim en shikakai, een natuurlijk Ayurvedisch ingredient dat al duizenden jaren in India wordt gebruikt. Veilig voor gekleurd haar en vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Mijn haar is na het wassen heerlijk zacht en ruikt nog de hele dag naar de shampoo. Echt een aanrader!
9,50

Rituals Sakura Bed & Body Mist
Iets wat ik graag gebruik op mijn beddengoed is een bed mist. Het verfrist je beddengoed en hierdoor gaat je bed heerlijk ruiken. Als je het als body mist gebruikt geeft het je lichaam en geeft een verkwikkende energie boost. Heerlijk om door de dag heen een beetje op te sprayen. 
16,50

Mocht je de geur van Kersenbloesem nu niets vinden en ben je opzoek naar wat frissers. Probeer dan zeker eens de Hammam lijn. Door de geur van de Hammam lijn is het net alsof je een spa thuis hebt. Dit is samen met de Sakura lijn mijn favoriete lijn van Rituals.
De producten van Rituals zijn o.a. online te koop of in één van hun winkels of bij de Bijenkorf. 

 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ik hou niet zo van deze lijn, moet ik bekennen. Mijn lievelings is The Ritual of Ayurveda. The Ritual of Hammam vind ik inderdaad ook erg lekker. Vooral de scrub vind ik hemels. ♥ De kerstgeur van een paar jaar geleden, The Ritual of Light, was ook echt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig