L'OREAL PARIS ROUGE SIGNATURE LIPSTICKS

L’Oréal Paris komt met een nieuwe lijn vloeibare lipsticks. De Rouge Signature lijn bestaat uit 12 intense kleuren.  
Rouge Signature van L’Oréal Paris is de nieuwste innovatie op het gebied van liquid lipsticks. De lichtgewicht formule combineert intenste kleurpigmenten, voor een impact volle kleursensatie, met het gevoel alsof je geen lipstick draagt. 
Ik draag de kleur 114 I Represent 
De lipstick heeft een matte finish zonder droog aan te voelen en trekt de aandacht naar de lippen door de intense kleur. Zelfs na een glas drinken of eten zit te de kleur nog precies het zelfde. Zelfs met speciale lip make-up remover gaat hij nog moeilijk van je lippen af. Hij is dus zeker lang houdend! Voor de lippenstick zijn intense kleurpigmenten geselecteerd. Deze kleurpigmenten geven de lippen een rijke kleur en zorgen voor een mooi eindresultaat. De textuur van de lipstick voelt aan als een tweede huid. Dankzij de ultralichte formule krijg je het gevoel alsof je geen lippenstift draagt, terwijl je lippen wel mooi gekleurd zijn. De driehoekige applicator zorgt ervoor dat je de lipstick gemakkelijk kunt aanbrengen. Wel zou ik bij sommige kleuren een lip liner adviseren zodat het mooi strak op je lippen zit. 

Hoe te gebruiken
Stap 1: Verzorg je lippen goed voordat je een matte lipstick aanbrengt. Lippen zien er het mooist uit wanneer ze gescrubd zijn. Je kunt je lippen scrubben met een daarvoor bestemde lipscrub. Maar je kunt het ook heel gemakkelijk zelf scrubben door met je tandenborstel voorzichtig over je lippen te gaan. Zo haal je de droge velletjes van je lippen en laat je ze zacht en gehydrateerd achter.

Stap 2: Rouge Signature Lipstick kun je het beste aanbrengen door te beginnen bij het midden van de bovenste lip. Volg de vorm van je lippen en zorg hierbij dat je van binnen naar buiten werkt.

Stap 3: Herhaal hetzelfde proces voor de onderste lip en laat de lipstick enkele seconden drogen.
De advies verkoopprijs is 14,99 per stuk.
De L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks zijn te koop bij de drogist en online. 


 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig