REVIEW: URTAKRAM GREEN MATCHA

Ik heb al vaker de biologische, vegan en dierproefvrije producten van het merk Urtekram geprobeerd. Nu komen ze met een nieuwe lijn genaamd de Green Matcha. Ik vertel jullie er graag meer over.
De Green Matcha is, zoals je dat van Urtekram gewend bent, biologisch, vegan en dierproefvrij. De lijn bestaat uit haar- en huidverzorgingsproducten. Ingrediënten als; shea butter, green matcha en microalgen extract zijn verwerkt in de Green Matcha-lijn. Deze unieke elementen samen beschermen je haar én huid tegen vervuiling van buitenaf. 

Daarnaast is de Green Matcha geïnspireerd op de eeuwenoude traditionele thee-ceremonies uit Japan en bevatten alle producten de Japanse groene theebladeren. Deze bijzondere theebladeren staan bekend om hun hoge concentratie antioxidanten. Verder ruiken de producten naar een mix van Japanse groene matcha bladeren, Japanse yuzu en een vleugje grapefruit. In één woord: fris! 

Tot slot is de Green Matcha-lijn de eerste lijn van Urtekram die in een nieuwe, duurzame verpakking wordt uitgebracht. Urtekram streeft ernaar om dit jaar 85% van alle verpakkingen aan te passen in deze duurzame verpakkingen. Misschien een leuk weetje, de nieuwe verpakkingen zijn gemaakt van suikerriet afval!
Urtekram Green Matcha Conditioner
Deze conditioner bevat Japanse groene matcha antioxidant extract, microalgenextract, glycerine en hyaluronzuur voor het voeden en beschermen van de haren tegen verontreiniging. Het maakt je haren heerlijk zacht zodat je ze makkelijk kunt doorkammen.  180 ML €5,99

Urtekram Green Matcha Body Milk
Deze fris ruikende Body Lotion van Urtekram is een lichte en hydraterende formule die snel door de huid wordt opgenomen. Japanse groene matcha, antioxidanten extract en microalgen anti verontreinigingsextract helpt om de huid weer in balans te brengen en te beschermen tegen de verontreiniging van de stad. Hexapeptide en hyaluronzuur helpen bij het vocht inbrengen en verkwikken van de huid. 
245 ML €8,05
Urtekram Green Matcha Hair Treatment
De Green Matcha Haar behandeling heeft een intense formule met sheabutter, groene matcha en microalgen als voeding en bescherming van de haren tegen vervuiling van buitenaf. Ik gebruik hem als een haarmasker en breng hem aan nadat ik mijn haren heb gewassen met shampoo. Dan laat ik hem 3 minuten intrekken en spoel ik het daarna  eruit. Ik vind dit zelfs nog wel fijner dan een conditioner. 
150 ML €6,79

Urtekram Green Matcha Shampoo
Deze diep reinigende shampoo is geschikt voor alle haartypen. Verrijkt met Japanse groene matcha antioxidanten, hyaluronzuur en microalgen anti-pollution extract. De shampoo reinigt je haar op milde wijze. En schuimt iets minder dan ik gewend ben. Dit komt omdat er geen SLS of SLES in zit.
250 ML €5,99

Ik ben blij verrast door deze nieuwe lijn. Als je opzoek bent naar biologische, vegan en dierproefvrije producten dan moet je zeker eens gaan kijken naar het merk Urtekram.  


 Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld voor een review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig