REVIEW: CURALOE FACIAL GEL

Aloë Vera is een ingrediënt die bijvoorbeeld een verbrande huid door de zon veel verkoeling kan geven. 
 Aloë Vera
Aloë Vera staat al duizenden jaren bekend om haar sterke antibacteriële en genezende werking. Ook neemt de huid Aloë Vera vier keer sneller op dan water. Bij deze facial gel is het eerste ingredient wat je tegenkomt op de lijst Aloe Barbadensis Leaf Juice. Door de actieve bouwstoffen die Aloë Vera rijk is, kan het de huid zo snel mogelijk doordringen en tot in verschillende huidlagen doordringen. De huid kan zo voedingstoffen binnenkrijgen die helpen te beschermen, voeden en helen.

Deze facial gel is een herstellende gezichtsgel die op verschillende manieren gebruikt kan worden en die tevens voor alle huidtypes werkt. Het herstelt en verzorgd de huid door de pure Aloë Vera juice als hoofd ingrediënt. Deze gel bestaat maar liefst voor 85% uit pure Aloë Vera. Het hoge percentage heeft een kalmerend effect en verlicht de huid van droogheid en overmatige blootstelling aan de zon. Door de natuurlijke vitamines en mineralen die de facial gel bevat, wordt de huid onmiddellijk hersteld.

Curaloe Facial Gel
Deze heerlijke, verkoelende facial gel kalmeert en hydrateert de huid. Zo helpt het jeuk te verlichten bijvoorbeeld als je huid wat verbrand is door de zon. Het helpt je huid helen en voed het. Het ondersteunt de structuur van de huid. Dit is echt een musthave voor een zonvakantie. Ik ga hem dan ook zeker van de zomer meenemen. 
150Ml €23,50


 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig