LOUIS WIDMER ZONNEBRAND

Ik heb een hele lichte huid met sproeten en lichte ogen die redelijk snel verbrand. Insmeren met zonnebrand crème is dan ook een echte must voor mij! Doe ik dit niet gegarandeerd dat ik ga verbranden. 
 Wie had dat kunnen denken bijna 20 graden in februari. We hebben al een paar hele mooie dagen gehad afgelopen weken en ik heb dan ook al wat zonnebrand voor jullie getest van het merk Louis Widmer.

Louis Widmer, expert in zonnebescherming. Ze hebben voor elke huidtype een doeltreffende zonnebescherming. 
Louis Widmer - All Day 50+
Deze waterbestendige zonnecrème met extra hoge bescherming tegen UVA en UVB stralen. Is zeer geschikt voor mensen die heel erg snel verbranden of een allergie gevoelige huid hebben. Het smeert gelijkmatig uit en wordt snel door de huid opgenomen voor de Liposomale technologie. Het is een lichte crème die niet vet aanvoelt waardoor je  jezelf alweer vrij snel kunt aankleden . Vitamine E vermindert vroegtijdige huidveroudering. En panthenol verzacht de geïrriteerde huid en zorgt ervoor dat het vocht beter door de huid vastgehouden wordt. Ik vind deze crème ideaal ik verbrand zeer snel zeker op mijn bovenbenen en schouders dan kan ik wel een factor 50 gebruiken. Ik ga hier van de zomer en op vakantie heel veel plezier van hebben.
Louis Widmer - Sun Protection Face 30
Wat veel mensen niet weten is dat het verstandig is om voor je gezicht een aparte zonnebrand te gebruiken die daarvoor geschikt is. Je huid op je gezicht is dunner en extra gevoelig dan op je lichaam. Deze hoge zonnebescherming is een zonnebrand en anti-ageing verzorging in één. Deze hydraterende, anti-ageing zonnebrandcrème is aangepast aan de gevoelige huid van je gezicht. De combinatie van UVA en UVB filters garandeert een hoge bescherming tegen de zon. Het ingrediënt Matrixyl 3000 het actieve bestanddeel tegen rimpels, vult rimpels op waardoor deze zichtbaar verzachten. Testen hebben bewezen dat ze na 2 maanden al 45% zijn vermindert. 
Louis Widmer - Kids Skin Protection Cream 25
Voor Maeve gebruikte ik altijd al speciale zonnebrand voor kindjes. En dat ga ik nu ook voor Beau natuurlijk doen. Het is erg belangrijk om je kindje goed te beschermen tegen de zon. Zeker kleine kindjes verbranden heel erg snel en moet je ook uit de directe zon houden. Deze zonnebrand speciaal voor kinderen bevat geen chemische filters. Het beschermt de gevoelige huid van je kindje. Minerale pigmenten reflecteren UV stralen en Vitamine E helpt de huid te regenereren. Panthenol beschermt tegen irritaties en verzacht de huid. Zonder parfum en is ook geschikt voor baby's. 
Louis Widmer - After Sun 
Aftersun vind ik altijd heerlijk om te gebruiken na een hele dag in de zon en dan aan het einde van de dag na het douchen smeer ik mezelf lekker helemaal in. Deze aftersun van Louis Widmer is een verzachtende lotion met Aloë Vera. Het verzacht wanneer je huid wat is verbrand en verfrist en verzorgt je huid. Hij maakt de huid weer zacht en soepel. Hij is ook geschikt voor mensen met allergieën want hij bevat geen emulgatoren. 
Louis Widmer is onder andere te koop bij Etos. Kijk voor alle verkooppunten hier. 

Prijzen
Louis Widmer Sun Protection Face 30 50 ML €20,20
Louis Widmer All Day 50+ 100 ML €22,30
Louis Widmer Kids Skin Protection Cream 25 100 ML €18,20
Louis Widmer After Sun 150 ML €16,20

www.louis-widmer.nl

 Dit artikel bevat een product dat beschikbaar is gesteld voor een review.


2 opmerkingen

  1. Wat heb je een prachtige foto's gemaakt, ik heb mezelf deze woensdag ook nog ingesmeerd met zonnebrand. Toen was het ook echt wel nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel ja zeker wij waren in de Efteling hele dag toen was het ook zeker nodig.:)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig