NIEUW: GARNIER BIO

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Garnier Bio Event in Utrecht. Hier mochten we kennis maken met deze nieuwe lijn die bestaat uit 11 producten. Zij maken het voor iedereen mogelijk om een betaalbare biologische, vegan en dierproef vrije huidverzorging lijn te gebruiken. 
De beloftes van Garnier:
- De Garnier Bio producten zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de COSMOS Standaard. Dat wil zeggen zonder conserveringsmiddelen, minerale olie, siliconen, aluminium zouten, chemische filters en synthetische kleurstoffen.
- De producten hebben allemaal een Vegan formule en zijn vrij van ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong. 
- De lavendel, argan, tijm, aloë Vera, citroengras en korenbloem producten zijn afkomstig van duurzame bronnen, die ieder jaar herontwikkeld kunnen worden. 
- De lavendel, argan, tijm en aloë Vera lijn zijn biologisch verbouwd en zoveel mogelijk Fair Trade verhandeld met respect voor biodiversiteit. Zij verzekeren eerlijke betaling aan alle producenten. 
  - Waar mogelijk is gerecycled materiaal en recyclebaar materiaal gebruikt zonder in te leveren op de prestaties van de producten. 

Voor ieder huidtype een plant: 

Gecombineerde tot Vette huid
Tijm
Essentiële tijmolie staat bekend om zijn zuiverende werking en is geselecteerd voor de gecombineerde tot vette huid. Het is afkomstig uit Frankrijk. 

Droge en Gevoelige huid
Arganolie 
Arganolie staat bekend om zijn voedende eigenschappen en is geschikt voor de droge, gevoelige huid. Het is afkomstig uit Marokko. 

Alle Huidtypes 
Lavendel
Lavendel essentiële olie staat bekend om zijn revitaliserende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Lavendel is afkomstig uit Frankrijk. 
Korenbloem
Het bloemenwater gedestilleerd uit de korenbloem staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Het is afkomstig uit Frankrijk. 

Normale tot Gecombineerde huid
Citroengras
De essentiële olie verkregen van citroengras staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Het is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid. En is afkomstig uit Sri Lanka.

Zelf heb ik op het moment een droge huid en ga ik vooral de argan olie, lanvendel en korenbloem lijn testen. Ik laat jullie snel weten wat ik er van vind. De eerste indruk is in ieder geval erg goed.

Garnier Bio Citroengras Detox Reinigingsgel  7,99
Garnier Bio Konjac Reinigingsspons  8,99
Garnier Bio Citroengras Balancerende Dagcrème  11,99
Garnier Bio Tijm Perfectionerende Toner  7,99
Garnier Bio Lavendel Anti-Age Gezichtsolie  16,99
Garnier Bio Lavendel Anti-Age Dagcrème  14,99
Garnier Bio Lavendel Anti-Age Oogverzorging  14,99
Garnier Bio Multi-Functionele Herstellende Balsem  11,99
Garnier Bio Argan Voedende Mist  7,99
Garnier Bio Argan Voedende Dagcrème  11,99
Garnier Bio Micellair Reinigingswater met Korenbloem  7,99

 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Klinkt goed! Heel benieuwd naar de werking :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga het allemaal testen eerste indruk is erg goed en het ruikt allemaal zo lekker. :)

      Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig