LILLIPUTIENS SPEELGOED


Speelgoed heb je in alle vormen, kleuren en maten. En bij elke leeftijd horen weer andere speeltjes. Van het merk Lilliputiens mochten Beau en Maeve wat speelgoed proberen en ik vertel jullie er graag meer over.
Over Lilliputiens
Dit vrolijke speelgoed merk is sprankelend, slim en boeiend. Het verrast en stimuleert kinderen en laat ze de wereld ontdekken. Made with love voor een door moeder en hun kinderen. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks. 
Muzikale Rol
Brul als een leeuw! Jack de leeuw ontwikkelt de fijne moderijk en het gehoor van je kindje. Deze leeuw bestaat uit verschillende losse stukjes die je in elkaar kan zetten. Elk kleurrijk stukje van Jacks lichaam maakt een ander geluid en is versierd met verschillende kleuren en motieven. Jack is 4 rammelaars in 1 en het perfecte speelgoed om je baby te vermaken!
6+ maanden
€34,95 

Beau begint pakt sinds een paar weken spulletjes in zijn handje. De rol is nog iets te groot voor hem hij is ook pas 4 maanden. Wel vindt hij de kleurtjes, geluidjes en motieven super interessant. Ik weet zeker als hij een paar maandjes ouder is dan gaat hij hier volop mee spelen. Ook leuk dat je de rol uit elkaar kan halen dit is goed voor de motoriek. 
Alice Theeservies
Een tasje met duizend en één nieuwe leerervaringen. Deze zachte en vrolijke handtas van Alice heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvolle picknick of een ‘tea time’ rollenspel. In het tasje zit een kannetje, bordjes, kopjes en gebakjes om je gasten mee te verwennen. Zo ontwikkelen kinderen vanaf 1,5 jaar spelenderwijs hun sociale vaardigheden. Bovendien leren ze omgaan met interacties zoals verwennen, troosten en feesten.
18+ maanden
€39,95 

Alice is het bekende vosje van Lilliputiens ze staat op heel veel verschillend speelgoed. Maeve was meteen enthousiast toen ze het theeservies zag. Ze ging er meteen mee spelen en het moest s'avonds zelfs mee naar bed. Maeve is op het moment heel erg van dingen na doen die ik doe. Zo'n theeservies is dan ideaal. Dan gaan wel lekker samen thee drinken en een koekje eten. Ze kletst dan volop! Ook fijn dat het niet kapot kan en je het eventueel kunt uitwassen in de wasmachine als het vies is.
De Boerderij
De boerderij is een huisje dat je overal mee naartoe kunt nemen dankzij het handvat wat eraan zit. Er woont een kleine boer en al je vrienden van het platteland: Jef de hond, Vicky de koe, Ophelie de kip, Nicky de eend, een schaapje en een varkentje. Open de deur en ontdek een prachtig decor om tal van verhalen te verzinnen op de boerderij. 
6+ maanden
€49,95 

Beau is hier nog te klein voor maar Maeve vind het geweldig. Ze is sowieso fan van diertjes en haar favoriet en zijn de kip en het schaap. Ze gaat helemaal los met haar fantasie en praat er in haar eigen taal op los. Ook vind ze het leuk om alle spulletjes steeds in en uit de boerderij te halen. We hebben hem laatst ook al meegenomen naar een verjaardag en daar heeft ze er ook een hele tijd mee gespeeld. 

Conclusie
Wij zijn heel erg te spreken over het speelgoed van Lilliputiens. Een groot voordeel vind ik dat het niet kapot kan het is allemaal gemaakt van zachte materialen. Je zou het zelfs in de wasmachine kunnen doen als het vies is. Ook de kleuren, vormen, motieven en geluidjes spreken kinderen heel erg aan. Maeve kan nogal snel haar concentratie verliezen maar met dit speelgoed heeft ze er geen last van. Ze is hier makkelijk een half uur tot een uur zoet mee. Ze kan haar fantasie hier helemaal in kwijt. Wij zijn heel erg benieuwd naar de andere producten die ze verkopen.

De producten zijn o.a. te koop bij Bol.com en in de speelgoed winkels. 
Ga voor meer informatie en het zien van de hele collectie naar www.lilliputiens.be.

 Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig