COLLISTAR LENTE/ZOMER COLLECTIE 2019

Collistar is een merk wat me enorm aanspreekt. Ze hebben niet alleen hele fijne huidverzorging maar ook prachtige make-up. Nu komen ze met een lente/zomer collectie genaamd Portofino. Geïnspireerd op de straten van het Italiaanse plaatsje Portofino. Het haventje van de plaats aan de Italiaanse Rivièra wordt gezien als een van de mooiste aan de Middellandse Zee. 
Gloss Design Holografisch Effect
In deze collectie vind je 3 verschillende kleuren lipgloss. Je kunt ze zo gebruiken of als laagje over je lippenstift. De kleuren zorgen voor een uniek holografisch en glitter effect dankzij de micropareltjes. Ik gebruik ze het liefste over een lipstick heen dan zijn ze prachtig! Vooral de donker roze kleur #39 is mijn favoriet. Zeker over een nude kleurige lipstick. Ze ruiken ook nog eens erg lekker. Ze laten je lippen voller en gladder lijken. Ze plakken wel heel erg maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg.
Portofino Oogschaduwpalet 4 kleuren 
Deze twee oogschaduw palette zijn prachtig. Ze staan erg mooi bij mijn blauwe ogen. Kijk alleen al de patronen in de oogschaduw je denkt meteen aan de zee. Deze palette met vier stralende kleuren zijn zacht en poederig in combinatie met een oogschaduw basis  blijven ze ook nog eens erg lang zitten. Ze zijn ook makkelijk te blenden zo kun je de kleur opbouwen voor meer intensiteit. 
 Matterende Gladmakende Anti-glim Primer
Ik gebruik altijd een primer voordat ik de rest van mijn make-up aanbreng. Het zorgt ervoor dat mijn make-up langer blijft zitten en het matteert mijn huid. Mijn poriën worden minder zichtbaar en het maakt mijn huid glad en zacht. Door het matterende effect glimt je huid minder. Het is geschikt voor alle huidtypes maar speciaal voor de vette en gemende huid.
For Your Eyes Only Oogschaduwpotlood
Ik ben altijd een mega fan van dit soort oogschaduw potloden! Ik heb 3 van de 6 kleuren die er in deze collectie zitten. Namelijk de kleur 2,3 en 5. Het is gemakkelijk aan te brengen en ook ideaal voor onder je onderste wimper rand. Het blijft de hele dag zitten en is waterproof.

Professioneel Oogpotlood Glitter
Dit blauwe oogpotlood met glitter is een echte musthave voor de zomer. Het brengt heel gemakkelijk en zacht aan. Je kunt het gebruiken als eyeliner of met de speciale applicator uitwerken als oogschaduw. Je mag het alleen niet aanbrengen op de waterlijn. Met een gebruinde huid in de zomer is dit alleen al zo mooi met verder alleen wat mascara.
Precious Drops Highlighter
Deze vloeibare highlighter is er in twee kleuren. Ik heb de zilver kleurige nummer 1. Je moet goed schudden voor gebruik en dan is het gemakkelijk aan te brengen op je huid met het pipetje. Je kunt het zowel op je gezicht als op je decolleté gebruiken. En als laatste kun je het ook mengen met je foundation voor een mooie glans op je gezicht. 
Collistar is te koop bij de parfumerie en online.

Portofino Oogschaduwpalet 4 kleuren 29,49
Precious Drops Highlighter  26,49
For Your Eyes Only Oogschaduwpotlood 19,99
Professioneel Oogpotlood Glitter 18,99
Gloss Design Holografisch Effect  22,99
Matterende Gladmakende Anti-glim Primer 29,99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

 1. Prachtige producten! Ik ken dit merk wel natuurlijk maar kan me eigenlijk niet herinneren of ik er ooit iets van geprobeerd heb. Vind de kleurtjes van de oogschaduw mooi en ben ook wel benieuwd naar de primer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens doen de prijs kwaliteit verhouding vind ik ook erg goed. Ze hebben hele mooie producten.;)
   X

   Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig