SANS SOUCIS REVIEW

Een merk waar ik steeds vaker iets van hoor is Sans Soucis. Ze hebben een erg uitgebreid assortiment vol met gezicht en lichaamsverzorging. Ik mocht de afgelopen weken de Moisture lijn uit testen en vandaag deel ik met jullie wat ik er van vond.  
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme huid. Ideaal voor mij met deze winterse kou. Mijn huid is dan heel erg droog vooral op mijn voorhoofd en neus. Ik heb de gezicht peeling, cleansing foam, peeling en oogcrème geprobeerd.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24H Care Eye Fluid
Deze oogroller voelt verkoelend aan onder je ogen. Ik vind het heel fijn en hygiënisch werken omdat je niet met je vingers door een potje hoeft. Ook ruikt het heerlijk fris. Deze Hydraterende Eye Fluid Roll-on verbeterd de spankracht en vitaliteit van de huid rondom de ogen en vermindert donkere kringen. Door het micro algen-extract, hyaluronzuur en thermaal water, wordt de celstofwisseling van de huid verbetert. Hierdoor worden de huidcellen gereactiveerd. De tere huid van de oogcontouren ziet er frisser en stralender uit. 

10 ML €25,50
Sans Soucis Cleansing Foam
Ik ben dol op dit soort producten ik gebruik ze vaak in combinatie met mijn gezicht reinigingsborstel waardoor het lekker gaat schuimen. Deze reinigingsschuim bevat antibacteriële werkstoffen en is voor 80,6% natuurlijk. Door het zachte, zeepvrije en olievrije schuim worden je make-up en onzuiverheden grondig verwijderd. Deae foam is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Zorgt voor een frisse zuivere huid en droogt niet uit.

100 ML 17,95
Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24H Care Normale huid
Deze zachte crème voor je gezicht heeft voor 71,7% natuurlijke ingrediënten. De lichte textuur beschermt de huid tegen uitdroging en voorziet de huid van langdurige hydratatie. Je gezicht is een stuk minder droog naar gebruik. Mijn huid ziet er zichtbaar frisser en steviger uit. Het bevat geen parabenen, minerale oliën en is vrij van dierlijke ingrediënten. 
50 ML 28,50
Sans Soucis Cleansing Facial Peeling
Deze milde gezichtspeeling verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid weer kan ademen. Het bevat voor 90,9% natuurlijke ingrediënten. De peeling verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de poriën weer kunnen ademen. Ook stimuleert het de doorbloeding van de huid. Gebruik dit product 1-2 keer in de week.

75 ML 15,95
Ik ben heel erg te spreken over de producten die ik heb mogen testen. Ze werken erg kalmerend en voedend voor mijn huid en ruiken bovendien lekker fris. Ook fijn dat het voor een groot gedeelte bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Ik kan niet wachten om nog meer van Sans Soucis te mogen testen. 

www.sanssoucis.nl

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig