HET KAMERTJE VAN SENN

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hoi! Ik ben Erin, 25 jaar en de mama van Senn (2 jaar) en het vriendinnetje van Peter. Ik blog en Instagram onder de naam Miniliefde. Dit is een blog Een blog over het ouderschap, over de leuke en ook zeker de minder leuke kanten, over baby’s en kinderen, over lifestyle en over alles wat mij, Peter en Senn bezighoudt.
Anderhalf jaar geleden hebben wij samen ons eerste huis gekocht, hiervoor woonden wij in het appartement van Peter. We hadden 1 slaapkamer, dus niemand had een eigen plekje. Des te blijer waren wij toen we eindelijk een kamertje voor Senn konden maken. Eentje die wij ondertussen alweer een keer geverfd hebben omdat hij te donker was. De blauwe muur was wel heel tof, maar zijn kamer is niet zo groot. Dus de muur kwam op ons af.  
We houden het graag rustig, vrolijk en herkenbaar voor Senn. Zo halen we nooit iets weg zonder dat Senn het ziet en vice versa. De poster van de opa met de vis is echt een herkenbaar ding geworden, voor het slapengaan zwaait Senn altijd even naar “Opa Bep”. Bep is de goudvis, die wij ooit hadden. De poster hebben wij gekocht in Frankrijk, toen was ik zwanger van Senn. Hij hangt nu trouwens aan de andere kant van zijn bedje. 
Zoals je kunt zien is Senn ook een echte fan van Woezel en Pip. Hij heeft mooie muurstickers boven zijn bed en een geboorte poster. Deze komt van Kek Amsterdam.
Ook staat het nachtlampje van Babymoov altijd in zijn kamer want in de nacht moet er een muziekje en lichtje aan. Als laatste is de schommelstoel echt een must! Zonder die stoel komen wij de #teamnosleep niet door haha. We kochten hem via Marktplaats. Senn zijn bedje komt daar trouwens ook vandaan.
Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig