LOUIS WIDMER BABY PURE

De gevoelige huid van baby's en kinderen vraagt om speciale zorg en aandacht. Het is daarom belangrijk om uiterst milde producten te gebruiken om de tere babyhuid te reinigen en te verzorgen. LOUIS WIDMER heeft zorgvuldig de meest pure ingrediënten geselecteerd die de babyhuid niet irriteren en heeft deze toegepast in de nieuwe Baby-Pure lijn.
Ze hebben zorgvuldig grondstoffen geselecteerd die de huid niet irriteren. Hydraterende lipiden worden goed in de hoornlaag opgenomen en zorgen ervoor dat de babyhuid niet uitdroogt. Rode huidvlekken raken snel weer in balans dankzij de verzachtende bestanddelen. Om de huid te reinigen en te verzorgen, is het principe hetzelfde: pure en eenvoudige formules zijn ideaal. Ze geven de huid van je baby precies wat het nodig heeft. 

De huid van een baby is de eerste zes maanden nog niet volledig ontwikkeld. De waterbestendige hoornlaag is bijzonder fijn en nog doorlaatbaar. De huid droogt daarom veel sneller uit. Ook andere huidcellen zijn minder talrijk en liggen verder van elkaar dan bij kinderen en volwassenen. Ziektekiemen en andere stoffen die op de huid terechtkomen, dringen zo makkelijk in de huid van baby's. De huid maakt ook weinig melanine, een beschermende stof aan. Daarom is het bijzonder belangrijk om baby's doeltreffend tegen UV stralen te beschermen. 
Louis Widmer Baby Pure Shampoo & Waslotion
De BabyPure Shampoo en Waslotion bevat bestanddelen die de babyhuid bijzonder goed verdraagt en die het haar en de huid van baby's op een heel zachte manier wassen. Deze milde lotion op basis van o.a. jojoba olie, panthenol en vitamine E is 100% zeepvrij. Het prikt niet in de oogjes en maakt het huidje en de haartjes snel schoon met een heerlijk zachte geur. 
200 ML: 12,90

Louis Widmer Baby Pure Verzorgings- en Massageolie
Deze milde Verzorgings- en Massageolie bevat natuurlijke jojobae, amandel en zonnebloem olie die de tere babyhuid intensief verzorgen en voeden. Deze milde olie is ideaal geschikt voor een hydraterende verzorging of een zachte baby massage. Bisabolol, een actief bestanddeel van de kamillebloem, werkt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid. Deze olie kan ook gebruikt worden om de babybilletjes te reinigen en helpt ook om berg te verzachten en los te maken. Iets waar Beau erg last van heeft ook een massage met deze olie vind hij heerlijk. Hij trekt ook snel in de huid.
150 ML: 16,90

Louis Widmer Baby Pure Verzorgende Lotion
Deze verzorgende lotion hydrateert de babyhuid langdurig en helpt de natuurlijk beschermlaag van de huid op te bouwen. De lotion versterkt de barriere functie van de huid, verzacht irritaties en hydrateert intensief. Natuurlijke amandelolie, karitéboter, panthenol, ceramisten en vitamine E verzorgen de huid en maken deze aangenaam soepel en zacht. De formule wordt snel door de huid opgenomen. Het plakt niet en het huidje voelt lekker zacht aan.
200 ML: 15,90
Louis Widmer Baby Pure Wind en Weer Créme
Deze milde crème beschermt de tere babyhuid tegen gure kou en wind en maakt de huid aangenaam soepel en zacht. De formule bevat allemaal ingrediënten die de gevoelige huid verzorgd van zowel het gezicht als het lichaam. Panthenol brengt de huid tot rust en verzacht roodheden. De water/olie-formule en het wasachtige bestanddeel ProBarrier CLR beschermen de huid optimaal tegen de kou en wind.
50 ML: 12,90

BabyPure bevat geen:
- parfum
- kleurstoffen
- minerale oliën
- siliconen
- alcohol
- parabenen
- PEG-emulgatoren
- Nano materiaal
- microplastics

De nieuwe Baby-Pure producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten vanaf eind April 2019. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Fijne producten! Ik zou zo voor mijzelf de olie willen kopen, lekker na het douchen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad zeker lekker als je een droge huid hebt ook ;).

      Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig